Alexandru Ciucu, reacție vehementă! Se mai recăsătorește sau nu după divorțul de Alina Sorescu: „Trebuie să-mi fie bine”

29 august 2023 12:03   Vedete românești
Ultima actualizare:

După un mariaj de 12 ani, Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au luat-o pe drumuri separate. Din cauza faptului că nu s-au înțeles în privința custodiei a celor două fetițe, ei au ajuns să divorțeze la Tribunal. Alina a anuntat recent, că judecătorii au decis ca micuțele să locuiască cu ea. Ce reacție a avut Alexandru Ciucu după decizia instanței.

Cu toate că acum câteva luni judecătorii au decis ca cei doi să aibă custodie comună, adică fetele să locuiască o săptămână la Alina Sorescu, o săptămână la Alexandru Ciucu, acum instanța a schimbat decizia și micuțele vor avea domiciliu la mama și tatăl o să le poată vizita după un program stabilit. Această hotărâre a bucurat-o enorm de mult de artistă, dar nu i-a picat deloc bine lui Alexandru Ciucu. Tocmai de aceea, el nu a vrut să vorbească despre acest subiect, însă a ținut să menționeze că nu se va mai căsători niciodată. 

  Nu comentez acest aspect. Nu vreau să intru în chestii personale. În acest moment, nu-mi doresc să vorbesc nimic ce ține de viața personală, trebuie să-mi fie bine și mie ca să fac asta.Regele Mihai avea o vorbă, toate la timpul lor. Nici vorbă însă să mă mai însor. Nu iau în calcul, nu se mai pune problema', a spun designerul.

S-au căsătorit acum 13 ani

Cei doi s-au căsătorit în anul 2010, iar patru ani mai târziu, în 2014, a venit pe lume și primul lor copil, o fetiță pe nume Elena Carolina, astăzi în vârstă de 9 ani. După doi ani de la nașterea primului lor copil, Alina Sorescu a născut cel de-al doilea copil al familiei, tot o fetiță, Ana Raisa. Micuța s-a născut în luna aprilie a anului 2016, iar în prezent are vârsta de 7 ani. Din nefericire, cei doi nu s-au mai înțeles și au decis anul trecut să se despartă.

Mai multe