Alexia Eram, afirmații surprinzătoare despre salariul Andreei Esca. Cât câștigă vedeta de la Pro TV

19 octombrie 2022 15:20   Vedete românești
Ultima actualizare:

Alexia Eram (22 de ani), fiica Andreei Esca (50 de ani), a vorbit despre salariul mamei sale, într-o apariție la TV. Tânara a făcut afirmații foarte interesante despre unul dintre cele mai mari secrete din televiziune. 

De-a lungul anilor, salariul pe care-l obține Andreea Esca de la Pro TV a fost un subiect foarte încins. Plin de curiozitate, românii n-au aflat nici acum cât încasează celebra prezentatoare a știrilor de la ora 19. Deși s-au vehiculat multe sume, salariul exact nu s-a aflat nici acum.

Vezi și: Andreea Esca și-a emoționat fanii! Gestul superb făcut de prezentatoare de la Pro TV

Să o dea de gol pe Andreea Esca tocmai fiica ei? Nici vorbă! Într-un interviu acordat pentru Antena Stars, frumoasa Alexia Eram a făcut o dezvăluire șocantă. Nici măcar ea nu știe câți bani primește mama sa în fiecare lună.

Citește și: Alexia păşeşte pe urmele mamei sale, Andreea Esca. Mesajul important al influenceriței

Ce salariu are Andreea Esca. Alexia Eram, declarație surprinzătoare

Alexia Eram spune că nu a fost chiar atât de curioasă să afle salariul mamei sale. Totodată, fiica Andreei Esca a glumit spunând că, dacă l-ar fi știut, probabil că s-ar fi scăpat și ar fi dat-o de gol.

„E adevărat. Nu mi-l spune. Nu am fost atât de curioasă, dar nu mi-l spune, probabil… nu știu de ce nu mi-l spune… că na, trebuie să rămână acolo, nu se divulgă.”, a spus Alexia Eram pentru Antena Stars.

Citește și: Andreea Marin a dat cărțile pe față despre relația cu Andreea Esca: «O cunosc dincolo de micul ecran»

De-a lungul timpului, Andreea Esca a reușit mereu să ascundă acest detaliu din viața ei. La un moment dat , vedeta a comentat pe tema acestui subiect.

„Viața nu are sens fără întrebarea asta. Nu pot să vă spun. E ca și cum v-aș spune poanta unui banc, este o legendă. Ce pot să vă spun că este că am salariul pe care angajatorul meu consideră că trebuie să-l am şi bănuiesc că este şi rentabil în economia businessului astfel încât toată lumea să meargă bine“, dezvăluia Andreea Esca, într-un interviu acordat în 2020.

Până și celebrul Florin Călinescu a discutat despre salariul Andreei Esca. În timpul unei apariții în platoul emisiunii „La Măruță”, celebrul prezentator a fost întrebat dacă știe ce salariu are vedeta de la Pro TV. Acesta a răspuns, în glumă, că Esca primea „mai puțin” decât el în perioada când lucra la același post de televiziune.

„Stai puțin să ne înțelegem: per zi de muncă, per minut”, a completat Florin Călinescu. „Dar gândește-te că ea muncește în fiecare zi, noi muncim cât?”, a fost replica imediat următoare a lui Andi Moisescu, prezent, de asemenea, în acea emisiune moderată de Cătălin Măruță.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Mai multe