Amalia Năstase, mărturisiri sincere despre divorțul de Ilie Năstase: "Trebuie să trăiești la maxim"

7 februarie 2022 14:56   Vedete românești
Ultima actualizare:

Amalia Năstase a dezvăluit că divorțul de Ilie Năstase a fost o decizie foarte dificilă, însă ea e de părere că viața trebuie trăită din plin.

Amalia Năstase a dat detalii necunoscute despre divorțul de Ilie Năstase, după 12 ani de când cei doi soți au decis să meargă pe drumuri separate.

Amalia Năstase, 45 de ani, a divorțat de Ilie Năstase, 75 de ani, în 2010, iar cei doi se pare că au rămas în relații bune.

La 12 ani de la divorț, Amalia Năstase a vorbit la podcastul Otnielei Sandu despre clipele dificile prin care a trecut la vremea aceea.

Fosta soție a tenismenului a recunoscut că divorțul a fost cea mai dificilă decizie a vieții ei, mai ales că nu voia ca cele două fiice ale cuplului să fie marcate de acest eveniment.

Amalia Năstase și Ilie Năstase au constituit pentru o perioadă cel mai invidiat și mai longeviv cuplu din showbiz. Amalia și Ilie au fost împreună 14 ani ani, dintre care șapte au fost căsătoriți.

Nasty nu s-a dat în lături de la nimic pentru a o impresiona pe mireasa lui de la acea vreme. Tenismenul a aranjat ca cununia civilă să aibă loc la Paris, iar în 2004 a avut loc și nunta.

Cea mai grea decizie… Păi, probabil, când am divorțat, a fost la vremea respectivă o decizie foarte grea, având copii, și nu e vorba numai despre mine.

Dar trebuie să trăiești la maxim, indiferent dacă ai copii, n-ai copii și, în al doilea rând, o viață împlinită e când ai mai făcut bine și altor oameni în jurul tău, adică o viață trăită doar la maxim și doar pentru tine nu e o viață împlinită sută la sută!”, a declarat Amalia Năstase în podcastul găzduit de Otniela.

Amalia Năstase a recunoscut în podcastul Otnielei că viața ca soție a unuia dintre cei mai faimoși jucători de tenis din lume nu era deloc ușoară. La începutul mariajului, Amalia se simțea ca o străină în lumea soțului ei și a mărturisit că se gândea în fiecare clipă că este judecată.

Amalia Nastase și Ilie au păstrat o relație armonioasă de dragul copiilor

Amalia a căutat ca pe întreg parcursului mariajului să aibă un comportament impecabil și nu a creat niciodată scandaluri publice, spre deosebire de partenerele lui Năstase, care aveau să urmeze după ea.

De asemenea, Amalia a mai dezvăluit în trecut că momentul divorțului a fost unul de cotitură în viața ei deoarece toată lumea mera șocată de decizia pe care o luase.

Divorțul de Ilie a fost ca un roller coaster, erau niște munți de frică în fața mea. Mă gândeam ce fac, lumea din jur îmi zicea:

Unde te duci, ești nebună, ai copii!’. Nu mi-a fost ușor, dar știam că pot să încep de la zero. Am reușit să reconstruiesc și viața copiilor, și pe a mea. (…)

La câțiva ani după divorț am fost cu Alessia la o evaluare psihologică și doamna psiholog mi-a zis: ‘Doamnă, copilul ăsta nu a trecut printr-un divorț’.

După divorț, eu și Ilie am găsit modalități ca fetele să nu sufere după un scandal.”, a dezvăluit Amalia Năstase.   

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News!  

Mai multe