Ana Baniciu și-a botezat băiețelul. Raluka l-a nășit pe Aris: „Ești iubit până la cer și înapoi"

28 octombrie 2024 9:05   Vedete românești
Ultima actualizare:

În vara lui 2024 Ana Baniciu și-a ținut pentru prima dată baiețelul în brațe. După ce a devenit mamă, prioritățile artistei s-au schimbat. Bună prietenă cu colega ei de breaslă, Raluka, aceasta  a devenit automat și nașa primului copil al Anei Baniciu.

Botezul micuțului Aris, băiatul pe care îl are cu soțul ei, Edy Kovacs, a avut loc ieri, evenimentul fiind unul discret și fără prea mare tam tam.

„Sunt mândră că sunt nașa ta”

Ana Baniciu a fost secretoasă cu privire la acest eveniment important desfășurat în familia sa. Au apărut totuși câteva imagini din biserică și de la restaurant, fotografii care au fost postate de nașa Raluka, super fericită că are un așa finuț adorabil. Se pare că fericiții părinți au ales pentru petrecerea de botez un restaurant cu specific italian.

Sunt mândră că sunt nașa ta. Ești iubit până la cer și înapoi", a postat Raluka, pe pagina sa de Instagram, iar Ana Baniciu a venit repede cu răspunsul: „Și el e mândru că ești nașa lui...e îndrăgostit până peste cap. Te iubim!".

Universul Anei Baniciu se învârte acum în jurul lui Aris, fiul ei blond și frumos, mereu vesel și fericit.

Emoții mari în biserică

Atât Ana Baniciu, cât și nașa Raluka au fost copleșite de emoții în biserică, la ceremonia de botez, însă la restaurant situația s-a schimbat și toată lumea avea deja zâmbetul pe buze, fiind mai relaxați și binedispuși pentru așa un eveniment fericit și mult așteptat.

Ana Baniciu l-a adus pe lume pe Aris pe 4 iunie și de atunci este în culmea fericirii, mai ales că  familia ei s-a mutat și în casă nouă, chiar înainte cu 3 zile de a naște. La doar o lună după ce a devenit mămică, artista a afișat o silueta de vis la mare, pe litoralul românesc, acolo unde a fugit cu soțul ei să își încarce puțin bateriile.

Raluka i-a cântat și la nuntă Anei Baniciu

Anul trecut, pe 24 septembrie 2023,  Ana Baniciu și alesul ei, Edy Kovacs, și el DJ  la rândul său, au făcut nunta și s-au distrat de minune. Au fost niște miri eleganți și frumoși. Mireasa a fost condusă la altar de către tatăl ei, Mircea Baniciu, care i-a cântat și la nuntă, pe lângă buna ei prietenă, Raluka, și alți artiști care au încins atmosfera.

Ana Baniciu și soțul ei au sărbătorit recent 4 ani de relație și sunt acum mai fericiți ca niciodată pentru că fiul lor, Aris, le-a întregit familia frumoasă pe care și-au dorit-o și la care au visat.

Mai multe