Din ce trupă a făcut parte Raluka, înainte să se lanseze solo. Mulți români au uitat asta!

Alexandra Raluca Nistor (33 de ani), cunoscută sub numele de scenă Raluka, devenită una dintre cele mai cunoscute cântărețe din România, cu o carieră înfloritoare, a făcut parte dintr-o trupă înainte să se lanseze solo.

Raluka a făcut parte dintr-o trupă înainte să se lanseze solo / Foto: Instagram
Raluka a făcut parte dintr-o trupă înainte să se lanseze solo / Foto: Instagram

O prezență foarte discretă în showbizul românesc, Raluka, în vârstă de 33 de ani, nu vorbește adesea despre viața sa personală, fiind cunoscute foarte puține detalii despre ea, spre deosebire de alte vedete din România. Însă, este cunoscut faptul că artista, înainte să se lanseze cu piesele „September”, „I Like (The Trumpet)” și „Love You”, în colaborare cu DJ Sava, piese care cumulează peste 40 de milioane de vizualizări pe YouTube, a făscut parte dintr-o trupă.

Din ce trupă a făcut parte Raluka

Mai exact, cântăreața, alături de Laura Roșca (Lala) și Ioana Sihota (Jo), formau trupa „Pepper Girls”, participând, în 2008, la emisiunea „Megastar”, unde au stat timp de mai bine de o lună sub același acoperiș cu ceilalți concurenți și unde au obținut locul 2 în sezonul 3 al emisiunii. Cele trei au format grupul „Pepper Girls” şi au cântat doar pe perioada show-ului TV. Apoi, fiecare a început o altă carieră. Și, în ciuda faptului că trupa s-a destrămat, Raluka, Lala și Jo au păstrat legătura.

„Da, cu fostele colege, adică Lala și Jo, încă mai vorbesc. Cu Jo mai rar un pic, pentru că și ea are foarte multă treabă. Și Lala la fel, dar îmi mai scrie din când în când pe Instagram. Ea e la Radio 3net și mai merg pe la ea pe la emisiune. Jo este cu teatrul și cu musicalurile și atunci e prinsă tot timpul. Dar da, vorbesc cu ele și chiar și cu oameni de prin echipă. Mă mai văd oricum pe la evenimente cu ei”, a declarat Raluka, pentru unica.ro.

Ulterior, Raluka a participat în mai multe show-uri TV, precum „Fresh Star”, la Național TV, show-urile „Te cunosc de undeva” și „Asia Express”, la Antena 1, și „SuperStar”, la Pro TV. Astăzi, este una dintre cele mai cunoscute cântărețe din România și are o carieră de succes.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
wizz air avion la sol
image
image
image
image
image
image
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net