Anca Serea, despre al șaptelea copil!: „Mai vreau o fetiță, dar am pus frână!”

16 ianuarie 2022 17:33   Vedete românești

Anca Serea a răspuns la întrebarea care stă pe buzele tuturor: mai face sau nu și cel de-al șaptelea copil? Adi Sână, soțul ei, ar mai vrea, însă Anca spune ba! Și asta pentru că prezentatoarea stirilor sportive de la Prima TV se confruntă cu o anemie severă, în urma căreia a ajuns în mai multe rânduri direct pe patul de spital. Chiar și așa, Anca și Adi își mai doresc o fetiță.

La 41 de ani, Anca Serea se mândrește cu o familie numeroasă. A fost numită mama eroină, după ce a dat naștere și celui de-al șaselea copil! Are patru copii cu partenerul actual, cântărețul Adrian Sînă: Noah, Ava, Moise și Leah.

David și Sarah, sunt copiii Ancăi din primul său mariaj, cel cu afaceristul Filip Poplingher, care a decedat în anul 2010. Acum se pune problema dacă Anca va mai aduce pe lume și cel de-al șaptelea moștenitor.

„Am o anemie severă!”

Anca Serea, prezentatoarea știrilor sportive de la Prima TV, s-a confruntat în ultimul an cu o anemie severă. Serea a avut în repetate rânduri stări de leșin, în urma cărora a fost transportată la spital și pusă pe tratament cu perfuzii.

Tocmai de aceea, în următoarea perioadă cel puțin, Anca Serea a pus frână și nu mai dorește să rămână însărcinată.

Spre deosebire de ea, Adi Sână își mai dorește cu ardoare o fetiță. De altfel, și cel de-al șaselea copil a fost adus pe lume tot la insistețele lui Adi Sână, care este mare iubitor de copii.

Eu am fost diagnosticată cu o anemie severă. S-a pus problema unui episod de burn-out (epuizare), la un moment dat. Iau tratament, mă simt bine acum. Adi își mai dorește copii, dar eu am pus frână. Asta deocamdată, dar niciodată să nu spui niciodată! E și vârsta acum”, a declarat Anca Sînă Serea, în emisiunea lui Cristi Brancu, de la Prima TV.

Întrebată însă de fani pe Instagram dacă chiar nu și-ar mai dori un copil, Anca a răspuns că ea și soțul ei își mai doresc o fetiță.

A serbat-o pe micuța Ava!

Zilel acestea, în familia Ancăi Serea a fost rost de sărbătoare. Micuța Ava a împlinit opt anișori, așa că toată familia a dat o petrecere restrânsă , din cauza pandemiei.

Mama nu a venit la ziua Avei. Am ales s-o protejăm. Am avut grijă cu pandemia asta. Nu am mai mers nici în vacanțe, decât pe aici, prin România”, a adăugat Anca Serea.

Anca Serea și Adi Sînă s-au căsătorit în 2015 și formează unul dintre cele mai frumoase și mai sudate cupluri din showbiz.

Mai multe