Cum și-a sărbătorit Anca Serea fetița! Ce cadouri i-a dăruit Avei!

În familia Ancăi Serea a fost motiv de sărbătoare, miercuri, 12 ianuarie! Fetiță ei, Ava, a împlinit 8 ani, așa că s-au pregătit cu toții de petrecere! Și pentru că a fost o zi mare, mămica super eroină Anca Serea i-a îndeplinit dorințele fiicei sale!

Anca Serea a sărbătorit-o pe fiica ei, Ava Foto: Instagram
Anca Serea a sărbătorit-o pe fiica ei, Ava Foto: Instagram

Anca Serea ne-a mărturisit că i-a făcut ziua de naștere fetiței ei la un loc de joacă, acolo unde au fost invitați colegii ei de clasă.

"O să-i facem ziua de naștere la un loc de joacă pentru copii nou deschis din București, unde și-a dorit ea foarte mult să meargă, cu colegii de clasă și cu frații ei. Nu invităm foarte multă lume pentru că astea sunt condițiile și vom merge împreună cu famiia”, ne-a mărturisit pentru Click! Anca Serea. Cât despre cadourile pe care le-a primit fetița ei și a lui Adi Sînă, sărbătorita a fost cu adevărat răsfățată familiei de ziua ei.

Ava e fan colecția Lego și i-am luat mai multe seturi de la Lego. E și puțin mai fashionistă și i-am luat niște hăinuțe, un smartwatch”, a mai adăugat vedeta care se bucură și de prezența fiului cel mare, David. Deocamdata acesta este în țară și își petrece timpul alături de frumoasa lui familie.

David este în București de la Crăciun. Își dă examenele de aici pentru că în Olanda este lockdown, din păcate.  Și ne bucurăm de prezența lui.  Probabil că o să plecăm la Roma cât de curând pentru că noi nu am avut vacanță de iarnă, din păcate. O să absentam puțIn de la școală, nu am vrut să mergem în timpul vacanței pentru că era aglomerat, dar nu vor lipsi copiii prea mult de la școală, 4-5 zile”, ne-a mai povestit Anca Serea care în vara suferea de dorul fiului său cel mare plecat la studii în Olanda. Vedeta spunea la momentul respectiv că are și unele insomnii dar că ține legătura zilnic cu David.

Ce își dorește Anca Serea pentru noul an?

Anca Serea este o mămică și o vedetă norocoasă. Are o viață frumoasă și a intrat în noul an cu gânduri mari, dar își dorește cel mai mult sănătate atât pentru ea cât și pentru familia ei.

Ar sună urât să zic că nu îmi doresc nimic special pentru că pandemia asta mi-a arătat încă o dată că nu e după cum propunem noi ci după cum se întâmplă. Îmi doresc,  în primul rând, să am o stare de sănătate care să mă ajute să fac cât mai multe lucruri. Îmi doresc să fim sănătoși și să ieșim mai repede din această situație în care suntem!”,  a mai spus frumoasa vedetă, mămică de șase copii și soția artistului Adi Sînă.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net