Andra, în lacrimi la concertul lui Beyonce de la Londra! Artista, emoționată peste măsură

31 mai 2023 10:00   Vedete românești

Și artiștii de la noi au idolii lor! Andra nu a mai putut rezista tentației de a o vedea live pe Beyonce, în concertul pe care artista l-a susținut, aseară, la Londra, în cadrul turneului său Renaissance World Tour.

A plecat cu câteva prietene și surorile ei, în Marea Britanie, special pentru această ocazie. Îndrăgita cântăreață și-a luat câteva zile libere, profitând din plin de excursia londoneză. A ieșit cu gașca ei veselă, la pas, prin Londra, s-au plimbat, au făcut și puțin shopping, fiind pline de emoții pentru concertul ce avea să vină.

„Cel puțin o dată în viață trebuie să vezi un concert live, al idolului tău! Am hotărât că nu mai amânăm, așa că: Beyonce, venim! Suntem o gașcă de fane înfocate, promitem să facem atmosferă faină la concert!”, a postat Andra, extrem de încântată de escapada cu fetele la Londra.

Artista a dat frâu liber emoțiilor

Andra și-a ținut fanii la curent pe tot parcursul scurtei vizite în Anglia, a trecut și prin fața Palatului Buckingham, pentru a vedea schimbarea gărzilor și a cântat cu bucurie „Trecea fanfara militară”, spre deliciul turiștilor care o priveau curioși. S-a bucurat foarte tare de  faptul că, aseară, a avut parte de unul dintre cele mai frumoase concerte, acela al preferatei ei, Beyonce  și chiar a izbucnit în lacrimi, la un moment dat, atunci când și-a văzut artista preferată pe scenă. 

Andra a cântat și a dansat la unison cu artista ei preferată, fredonându-i toate melodiile celebre, care au făcut furori de-a lungul timpului. Andra este o fire sensibilă și se emoționează ușor, iar faptul că a văzut-o, în sfârșit, atât de aproape pe Beyonce, nu s-a comparat cu nimic.

Cătălin Măruță nu a putut să își însoțească soția, pentru că a trebuit să fie la job, la emisiunea pe care o prezintă la ProTV, dar a share-uit și el, pe Instastory, un clip cu soția lui, în lacrimi, de la concertul celebrei Beyonce. Probabil că atunci când se va întoarce acasă, Andra, o să îi povestească, cu lux de amănunte, toată experiența trăită live la concertul vieții ei.       

Mai multe