Andreea Antonescu, goală, gravidă și irezistibilă! Și-a lăsat fanii fără cuvinte, după ultima sesiune foto

1 decembrie 2022 17:19   Vedete românești
Ultima actualizare:

Andreea Antonescu nu mai are mult până când va deveni din nou mămică. În așteptarea momentului, vedeta se păstrează într-o formă de zile mari și nu se ferește să pozeze în ipostaze cât mai îndrăznețe.

Andreea Antonescu a uimit pe toată lumea atunci când a anunțat că așteaptă cel de-al doilea copil, pe care îl are cu un cunoscut jurnalist, prezentatorul TV Victor Vrînceanu. 

De când a anunțat că este însărcinată, vedeta postează fotografii în ținute cât mai strâmte, care îi scot burtica în evidență. Totuși, de această dată, jumătatea brunetă a trupei Andre a șocat pe toată lumea cu o fotografie în care apare complet goală. 

De ziua Națională a României, Andreea Antonescu a încins internetul! Artista se acoperă doar cu niște margele care sunt poziționate în zona sânilor. Imaginea a fost postată pe contul de Instagram al Andreei Antonescu, iar fanii au sărit imediat cu aprecierile.

„Mulțumesc pentru toate mesajele și gândurile frumoase pe care mi le-ați transmis”, a scris vedeta în dreptul postării de pe Instagram.

Andreea Antonescu a divorțat de tatăl primului ei copil

Andreea Antonescu și jurnalistul Victor Vrînceanu urmează să aibă o fetiță, care se pregătește să vină pe lume la începutul anului 2023. Cântăreața mai are o fetiță, pe Sienna, de 11 ani, din mariajul cu Traian Spak. Cei doi sunt despărțiți de mai bine de 5 ani, dar abia de curând au finalizat divorțul.

Evenimentul a avut loc în perioada în care Andreea s-a dus în SUA, în urmă cu două luni, a transmis vedeta pentru Click!. Totodată, cântăreața ne-a spus de curând și cum se menține într-o formă atât de bună.

Cum se menține în formă Andreea 

„Am mers la sală și la pilates până aproape de luna a șaptea, atât timp cât mi s-a spus că este totul în afara oricărui pericol! Mi-am continuat clasele de body pump, mai puțin exercițiile pentru abdomen! Recuperez după naștere”, a declarat, recent, Andreea Antonescu pentru Click!

Vedeta are și un sprijin în tot ceea ce face. Chiar dacă nu vrea să-l încarce pe viitorul tătic, bruneta spune că partenerul ei este foarte atent și grijilu din fire.

„Nu sunt neapărat femeia care să profite de această perioadă pentru a da de furca bărbatului de lângă ea! Victor este un om atent și foarte grijuliu în general. A făcut tot ce a putut pentru a-mi oferi înainte de toate un confort psihic, lucru de care avem nevoie noi, femeile, în general, dincolo de perioada sarcinii”, a dezvăluit viitoare mămică, într-un interviu pentru Click.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Mai multe