Andreea Berecleanu, eclipsată de fiica ei, Eva Zăhărescu, la nunta lui Adrian Oianu. A făcut spectacol!

3 octombrie 2022 7:58   Vedete românești
Ultima actualizare:

Eva Zăhărescu a fost cu adevărat o apariție la nunta lui Adrian Oianu, unde a eclipsat-o până și pe celebra sa mamă, Andreea Berecleanu.

Eva Zăhărescu a făcut furori cu o rochie în care arăta ca un top model!

Înaltă, slabă, picioare lungi, cu trăsături unice, Eva Zăhărescu a fost cu adevărat în centrul atenției la cel mai recent eveniment din familia ei. Andreea Berecleanu și medicul Constantin Stan au fost nașii lui Adrian Oianu, căci designerul s-a căsătorit în weekend, în București.

Citește și: Andreea Berecleanu, confesiuni rare mamă-fiică! Interviu la dublu! „Eva a fost mai rebelă o perioadă!”

Rochia purtată de Eva Zăhărescu a fost una perfectă pentru silueta ei! Un decolteu adânc, multe volănașe, lungă în spate și foarte scurtă în față. Tânăra studentă la Londra a reușit să o eclipseze până și pe faimoasa sa mamă, de la care în mod cert a moștenit frumsețea.

Nunta lui Adrian Oianu cu Adelina a fost parcă ruptă din cărțile cu povești, căci a avut loc în zona Pădurilor Regale, petrecerea s-a ținut afară, într-un cadru plin cu lumânări, sfeșnice, dar și alte decorațiuni atipice. Și rochia miresei a fost una diferită față de cele pe care le vedem în fiecare zi.

Iată și: Așa mamă, așa fiică! Ce fată frumoasă are Andreea Berecleanu!

Eva Zăhărescu studiază arta la Londra!

În vârstă de 20 de ani, fiica Andreei Bereclenau a ales Marea Britanie pentru studii, plecând în urmă cu patru ani la Londra, unde s-a focusat pe studiul artei, mai exact design interior.

Ups: Fiica Andreei Berecleanu s-a pozat în sutien, într-un parc din Londra! Ce comentariu i-a trimis fratele ei

În comparație cu Alexia Eram, Eva Zăhărescu nu a ales să se integreze în peisajul monden românesc, așa că e prezență rară la evenimentele mondene de pe plaiul mioritic. Ea a avut o relație cu Ștefan Manolache, fostul iubit al Andreei Antonescu. În rest, ea și-a ținut viața privată, chiar dacă este foarte prezentă pe social media.

Mai multe