Bucurie mare în familia Andreei Esca! Vedeta PRO TV e mătușă

22 aprilie 2022 1:00   Vedete românești

Bucurie mare în familia celebrei prezentatoare a știrilor Pro Tv, Andreea Esca. Vedeta a devenit mătușică la începutul acestei luni. Verișorul primar, Cristian Furdi, afacerist cu o funcție de conducere la o agenție de impresariat, a devenit tătic la vârsta de 51 de ani.

Prezentatoarea PRO TV, Andreea Esca, 49 de ani, este extrem de fericită deoarece familia ei are un nou membru, este vorba de o nepoțică din partea verișorului primar, afaceristul Cristian Furdi. Pe 2 aprilie, Andreea Esca a devenit mătușa unei fetițe superbe, pe nume Arya. 

Citește și Andreea Esca, emoționată la revederea cu fiul ei. Cum și-a surprins Aris mama

 În curând va avea loc botezul, iar Andreea Esca este invitată de onoare, sau cine știe, posibil chiar nașa micuței. Nepoata Andreei este un bebeluș cuminte, iar tăticul este tare mândru de ea. Recent, vărul Andreei și-a postat o fotografie pe Facebook cu odorul său. 

Andreea Esca, revedere emoționantă cu fiul ei

Andreea Esca este una dintre cele mai de succes vedete de televiziune din România, însă are și o viață de familie de invidiat. Prezentatoarea PRO TV este mama a doi copii frumoși, Alexia și Aris Melkior, din mariajul cu omul de afaceri, Alexandre Eram. 

Citește și Cum au celebrat Alexia Eram și mama ei, Andreea Esca, Paștele catolic? Talentul ascuns al frumoasei influencerițe

Vedeta a avut parte de o surpriză de proporții deoarece, fiul ei în vârstă de 18 ani, a revenit din Paris, pentru a fi alături familie, de sărbători. 

Vedeta de televiziune a împărtășit pe rețelele de socializare mai multe momente frumoase petrecute împreună cu fiul ei. Aris locuiește de ceva timp în Franța, unde studiază. Tânărul a fost împreună cu mama sa la Ambasada Franței din România pentru a vota în alegerile prezidențiale din Franța. 

Aris este de asemenea un băiat cu un talent muzical deosebit, fapt dovedit de mama sa, Andreea Esca, care a postat un clip emoționant cu fiul ei care cântă la pian.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe