Andreea Esca face furori pe internet. Cum s-a fotografiat în pauza publicitară

8 ianuarie 2022 11:29   Vedete românești

Andreea Esca este una dintre cele mai apreciate vedete din România. Prezentatoarea Știrilor PRO TV este mândră de munca pe care o depune și dă dovadă de seriozitate atunci când vine vorba despre serviciul ei, însă știe și să se distreze pe cinste atunci când este cazul. 

Andreea Esca a revenit din vacanță și s-a întors la pupitrul Știrilor PRO TV. Deși atunci când prezintă cele mai noi informașii, Andreea este mereu serioasă, situația diferă atunci când au loc pauzele de publicitate.

Recent, Andreea Esca a demonstrat că are simțul umorului. Prezentatoarea s-a fotografiat într-o ipostază inedită, iar imaginea a fost extrem de apreciată de către internauți.

Poza respectivă apare pe pagina de Instagaram a Andreei Esca, unde aceasta poate fi văzută la pupitrul Știrilor Pro TV, într-o pauză de publicitate. Totodată, pe ecranele din spatele ei se află o imagine cu un câine care pare că s-ar uita chiar în hârtiile îndrăgitei prezentatoare. 

  „Când tragi cu ochiul la notițele colegei!”, a scris Andreea Esca în dreptul fotografiei care a adunat rapid multe like-uri și comentarii.  

”Poza anului”, a fost comentariul făcut de colega de platou a Andreei Esca, Ramona Păun, frumoasa prezentatoare a știrilor sportive de la Pro TV.

Andreea Esca a sărbătorit pe 7 ianuarie

Celebra prezentatoare a știrilor PRO TV, Andreea Esca, a avut motive de sărbătoare vineri, 7 ianuarie. Puțini sunt cei care știu că Andreea poartă și numele de Ioana.

Andreea Esca s-a bucurat de ziua de nume alături de colegi, prieteni și familie. Prezentatoarea a primit zeci de mesaje de felicitare din partea celor apropiați, însă cea care i-a făcut cea mai frumoasă urare a fost fiica ei, Alexia Eram. 

Alexia Eram i-a cumpărat mamei sale câteva brioșe pentru a se delecta cu dulciuri de ziua ei. Prezentatoarea s-a bucurat pentru cadoul primit și a scris un mesaj amuzant alături de o fotografie a brioșelor. "Când copilul te iubește, dar nu vrea să ai tot atâtea kilograme cât el", a fost mesajul Andreei Esca.   

Mai multe