Andreea Marin, poză rară cu fiul lui Ștefan Bănică! Ce gest a făcut «Zâna» pentru Radu

7 mai 2022 18:17   Vedete românești
Ultima actualizare:

Nu mai e un secret faptul că Andreea Marin are o relație foarte bună cu fiul fostului ei partener, Ștefan Bănică, însă imaginile cu cei doi sunt scumpe la vedere. De curând însă, fosta prezentatoare TV a publicat mai multe fotografii în care apare alături de Radu, dar și de fiica ei și a lui Bănică, Violeta. Iată ce au pus la cale cei trei!

Deși nu obișnuiește să își expună viața de familie, Andreea Marin și-a luat în acest weekend urmăritorii prin surprindere. Și acest lucru pentru că a avut parte de o ieșire inedită, care a oferit publicității și câteva imagini de colecție!

Andreea Marin, fotografii de pus în ramă alături de fiica ei, dar și de fiul lui Ștefan Bănică

Andreea Marin s-a fotografiat alături de fiica ei și al lui Ștefan Bănică, Violeta, dar și de Radu, fiul cântărețului din altă relație. Cele două i-au făcut o vizită lui Răducu, cunoscut pentru pasiunea sa pentru gătit, tânărul făcându-și apariția în trecut și în cadrul emisiunii „Chefi la cuțite”.

Ei bine, de atunci Radu Ștefan a evoluat, iar acum a reușit să își deschidă o cafenea, alături de un alt partener. Sora lui, Violeta, însoțită și de mama ei, Andreea Marin, i-au călcat pragul noii afaceri și s-au bucurat din plin de preparatele sale, pe care fosta prezentatoare TV le-a lăudat ulterior și pe rețelele de socializare.

Zi de neuitat pentru mine: cea mai bună felie de tort de mere făcut că la mama acasă și o limonadă cu fructe răcoroasă și gustoasă, servite chiar de Radu Ștefan Bănică, la cafeneaua sa. Și tortul de banane ales de Violeta mi-a făcut cu ochiul, însoțit de limonadă ei cu mentă. Nu beau cafea, dar mireasma care te învăluie de cum intri e minunată!

M-a cucerit căldura locului, dar și mândria de a-l vedea pe Ștefan ca gazdă primitoare, firește, parcă ieri era copilul dulce de numai câțiva anișori… Azi e student la teatru, partener în acest business în care se implică trup și suflet, nici nu știu când a trecut vremea!

Sunt mândră de cei doi frați care sunt înalți cât mine acum și vă recomand cu căldură un popas în inima orașului, la o cafea, un ceai, o gustare sau o prăjitură de casă!”, a scris Andreea Marin în mediul online, oferindu-i astfel lui Radu Ștefan un start perfect pentru noua lui afacere, având în vedere că nu oricine își permite „promovare” din partea vedetei TV. 

Citește și: Cât e de superbă! Imaginea cu Violeta postatã de Andreea Marin care face furori pe Instagram

Radu Ștefan Bănică se înțelege de minune cu sora lui vitregă, Violeta

Cei doi frați au crescut, într-adevăr, văzând cu ochii, moștenind toate trăsăturile frumoase din partea părinților lor. Radu este fiul pe care Ștefan Bănică îl are din relația cu Camelia Constantinescu, de care s-a despărțit în 2005.

Tânărul are acum 20 de ani, în timp ce sora lui vitregă, Violeta, cu care are o relație frumoasă, are 14 ani. Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. au fost căsătoriți timp de șapte ani, din 2006 până în 2013, când au divorțat.

Citește și: Radu Ştefan Bănică a devenit model. Tânărul de 19 ani a pozat pentru un brand de haine

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Mai multe