Andreea Perju s-a operat de urgență: «Aștept rezultatele biopsiei»

1 iulie 2022 12:35   Vedete românești
Ultima actualizare:

Andreea Perju, 37 de ani, a ajuns pe mâna medicilor după ce a dezvoltat un adenom la unul dintre sâni, iar în timp situația s-a agravat. Vedeta a fost diagnosticată în urmă cu 8 ani, însă din cauza profesiei, care a solicitat-o din plin, nu a găsit timp să se opereze. 

Actrița a trecut printr-o experiență teribilă, care a făcut-o să realizeze că trebuie să pună sănătatea pe primul loc, indiferent de circumstanțe. Medicii i-au descoperit acum ani de zile, o tumoare benignă la sân, pe care Andreea a monitorizat-o, dar nu s-a operat la acel moment. 

Citește și: Ana Morodan, după ce și-a operat sânii. Cum s-a filmat pe patul de spital

În timp, adenomul a mai dezvoltat încă două mici tumori benigne, tot în zona sânului, ceea ce a alarmat-o pe actriță și a fost nevoită să ia imediat măsuri. Andreea Perju a ajuns de urgență pe masa de operație, iar în cadrul intervenției, i-au fost extirpate formațiunile tumorale. 

Andreea Perju a dezvăluit fanilor, pe rețelele de socializare, problemele de sănătate cu care s-a confruntat recent și i-a sfătuit să meargă la control periodic și să nu procedeze ca ea. Vedeta a mărturisit că așteaptă rezultatele biopsiei și că o să-i țină la curent în privința situației. 

Nu rata nici: Brigitte a suferit o operație complicată. Ce i-a transmis lui Florin Pastramă, după ce a «abandonat-o» în spital

  ,,Gata, a trecut dar o să vă povestesc un pic despre episodul meu că poate vă ajută să conștientizați că e important să mergeți la controale periodice, să țineți sub control și să vă ascultați instinctul atunci când vine momentul să acționați.De 8 ani țineam sub control un adenom la sânul stâng care, din păcate, în ultimul an, din cauza stresului si dezechilibrului hormonal, a mai dezvoltat 2 “frați”

În Octombrie am zis TREBUIE să fac ceva dar , româncă fiind, am tot amânat momentul deoarece sănătatea o punem pe locul 100 și mereu găsim situații care au întâietate. 😔🙄Nu- s mândră de asta dar câți dintre voi vă regăsiți în descrierea mea?

Așa că au mai trecut 9 luni și “domnul” s-a înmulțit și a și crescut la aproximativ 3 cm. După ultima ecografie am zis e momentul să acționez. Am vorbit cu 2 doctori.

  Doar cu gândul la fetițele mele și la faptul că sunt un exemplu pentru ele. Le-am explicat ce urmează să se întâmple, de ce am ales așa și cât suntem de norocoase că medicina a evoluat atât de mult încât putem opri dezvoltarea unei posibile boli printr-o intervenție chirurgicală și că asta ne va liniști psihicul care e prietenul sau dușmanul nostru, depinde mult de situație. Cred că o minte sănătoasă și pozitivă ajută corpul să rămână în armonie.

Mai e un hop, aștept rezultatele biopsiei și merg mai departe pentru că viața e prea frumoasă ca să rămân blocată în încercările ei. 🤗🤗🤗Gânduri bune și aveți grijă de sănătatea voastră, în esență de la ea ar trebui să pornească prioritățile, restul vine pe lângă! ", a spus vedeta. 

Andreea Perju, secretul unei siluete de vis, după două nașteri

Andreea Perju este cunoscută drept una dintre vedetele care se menține mereu într-o formă fizică extraordinară. Actrița, mamă a două fetițe adorabile, etalează mereu trup tonifiat, cu abdomen plat și picioare sculptate, iar multe dintre fanele ei s-au întrebat prin ce minune Andreea Perju reușește să arate mereu impecabil. Se pare că secretul ei vedetei este...echilibrul alimentar și sportul parcticat de plăcere. 

Stai să afli și: Cătălin Botezatu a ajuns din nou la spital! „Acolo mi s-a întâmplat”

,,Eu nu am diete, nu am ținut niciodată, mă țin de sport și sportul m-a ajutat foarte mult în perioada asta destul de tensionată. Merg la sală de 5 ori pe săptămână și dacă  nu apuc să merg la sală fac online dar încerc să mă țin de chestia asta pentru că m-a ajutat să rămân într-un echilibru și cred că sportul ne ajută la starea de bine.", a declarat actrița pentru Click!, în urmă cu ceva vreme. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe