Antonia, apariție electrizantă la Paris! A întors toate privirile! Bruneta a oferit o lecție de senzualitate și eleganță

7 iunie 2023 18:26   Vedete românești
Ultima actualizare:

Antonia (34 de ani) este una dintre cele mai iubite artiste din România și femeia care atrage toate privirile oriude decide să meargă, fie că este o ieșire în oraș, sau la un eveniment. Iar, zilele acestea, cu siguranță, cântăreața și-a pus din nou fanii pe jar după ce a publicat imagini într-o ținută incendiară, din mini-vacanța de la Paris.

Antonia (34 de ani) este una dintre artistele care s-au menținut în topuri încă de la lansare și pe care fanii o iubesc. De altfel, cântăreața nu se sfiește niciodată să îi țină la curent cu ce se întâmplă în viața ei, iar, spre bucuria lor, ea a publicat imagini din mini-vacanța de la Paris, unde a fost prezentă pentru un eveniment, într-o ținută care i-a scos silueta de invidiat în evidență.

Ținuta spectaculoasă a cântăreței

Senzuală ca întotdeauna, Antonia a publicat pe rețelele sociale, mai exact, pe pagina sa personală de Instagram, astăzi, cu puțin timp în urmă, imagini cu o ținută incendiară, și deja a strâns mii de aprecieri și laude din partea fanilor. Cântăreața și-a scos în evidență silueta de invidiat, purtând o rochie lungă neagră, mulată pe corp, cu decupaje în zona bustului și abdomenului, lăsându-și părul desfăcut și optând pentru o pereche de papuci cu toc lejeri. Frumusețea vedetei i-a pus pe jar pe internauți, care i-au complimentat aspectul imediat. Alături de ea, cea care a însoțit-o în călătorie, este și Ema Uta (30 de ani).

„Tu ești frumoasă oricum, dar și când ești elegantă. nu stă nici una în fața ta. Cea mai frumoasă”, „Cât de frumoasă poate să fie femeia asta”, „Ești cea mai frumoasă”, au fost doar câteva dintre comentarile fanilor.

De asemenea, cu o zi înainte, marți, 6 iunie, cântăreața a fost prezentă la o ziua de naștere, unde, din nou, în ciuda faptului că a avut o ținută nu foarte spectaculoasă, Antonia a dat dovadă de eleganță prin simplitate. La eveniment, a fost prezentă și o altă cunoscută cântăreață de la noi din țară, Loredana Groza (52 de ani).

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!            

Mai multe