Așa nu o vezi la TV! Elwira Petre a îmbrăcat cel mai sexy costum de baie și s-a pozat pe yacht

14 iunie 2022 11:30   Vedete românești
Ultima actualizare:

Elwira Petre nu pare că îmbătrânește! Vedeta a îmbrăcat cel mai provocator costum de baie și a imortalizat momentele petrecute alături de soțul ei, Mihai Petre. 

Mihai și Elwira Petre, vacanță romantică la Miami

Cuplul de dansatori nu s-au mulțumit cu Mamaia, așa că au decis să schimbe puțin ordinea literelor și s-au dus tocmai la... Miami, într-un sejur de vis, unde cei doi au putut să se bucure de momentele petrecute împreună. 

Citește și: Sora lui Mihai Petre, apariție în forță la iUmor. Ce a putut să spună despre celebrul ei frate

Profitând de razele calde ale soarelui, Elwira Petre a decis să îmbrace cel mai provocator costum de baie, trăind la maxim fiecare moment petrecut în Statele Unite. 

În trecut, Mihai Petre a amintit că acesta nu se vede atât de des cu soția sa, deoarece aceștia sunt foarte ocupați cu diverse proiecte. Sunt doar două moment în care aceștia se întâlnesc:  dimineața, înainte să plece la muncă, și seara.

Pentru ei, experiența de la Asia Express și de la Dancing on ice - Vis în doi i-a apropiat și mai mult decât erau, deoarece au reușit să petreacă mai mult timp împreună.

Te-ar mai putea interesa și: Sezonul doi al serialului „Bridgerton", disponibil pe Netflix. Mihai Petre și Elwira, dans superb în clipul de promovare! 

Cum s-au cunoscut Elwira și Mihai Petre

Într-un interviu acordat în exclusivitate Click!, Mihai Petre a povestit despre primul moment în care cei doi s-au întâlnit. Spre uimirea tuturor, Mihai Petre a povestit că, de fapt, întâlnirea dintre el și Elwira nu a fost una ca în filme, cu dragoste la prima vedere. 

Inițial, aceștia au fost parteneri de dans și chiar mai mult, aceștia nu se înțelegeau prea bine la început. Totuși, prin foarte multă muncă și înțelegere, aceștia au ajuns unde sunt astăzi, după aproape 20 de ani pe care i-au petrecut împreună. 

„Povestea asta cred că e deja cunoscută publicului, am fost prima oară parteneri de dans. Și, nu, nu a fost dragoste la prima vedere, ci din contră. Nu ne înțelegeam prea bine la început! Am ajuns însă să ne descoperim și așa am ajuns unde suntem azi, 20 și ceva de ani mai târziu.”, a declarat Mihai Petre. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe