Bebe Cotimanis, mândru de deciziile din viață. Ce sfaturi prețioase a primit de la mama sa, în tinerețe

20 iulie 2023 12:33   Vedete românești

Bebe Cotimanis (68 de ani) este una dintre cele mai apreciate vedete din România. Acesta a fost implicat în multe proiecte de succes unde a făcut față cu brio așa că aprecierile din partea celor din jur au venit neîntârziat. Recent, actorul a postat un mesaj pe contul său de Facebook unde le povestea acestora cum a început totul.

Bebe Cotimanis a jucat în numeroase filme românești de succes, piese de teatru, a făcut parte din proiecte de televiziune de top, însă nimeni nu știe cum a început această „aventură” a sa în lumina reflectoarelor. Prin urmare, actorul a dorit să le povestească internauților mai multe despre parcursul său în viață.

„Am renunțat la Facultatea de Construcții”

„Am refuzat întotdeauna să fac ceea ce nu mi-a plăcut. De aceea, am renunțat la Facultatea de Construcții. Este o lume minunată cea a arhitecţilor, dar nu a fost pentru mine. Şi îi spun mamei mele, care a crescut singură trei copii fără tată, el prăpădindu-se într-un accident când eu aveam 13 ani, că nu mă mai duc la facultate, pentru că nu-mi place. Mă priveşte mama şi-mi zice: <Bravo, mamă, niciodată în viaţă să nu faci ceea ce nu-ţi place!>

 Ei, chestia aceasta o am în mine şi îi mulţumesc mamei pentru că a fost unul dintre stâlpii de educaţie extraordinară pe care am primit-o de la ea. Niciodată în viaţă să nu faci ceea ce nu-ţi place, pentru că o duci în cârcă!”, le-a spus Bebe Cotimatinis prietenilor virtuali.

Click! spune

Florina Mărcuț, make-up de profesie, și Bebe Cotimanis au fost împreună 17 ani, însă în 2018, ea a aflat că e înşelată şi s-a despărţit de actor. Astfel că actorul și-a găsit liniștea sufletească în brațele colegei de scenă Iulia Dumitru, actriță la Teatrul „Alexandru Davila” din Pitești.

Mai multe