Betty Salam, declarații șocante despre familie: „N-am vrut să fac copil la 18 ani...”

25 mai 2024 17:51   Vedete românești
Ultima actualizare:

Betty, fiica lui Florin Salam, trăiește o relație frumoasă cu Cătălin Vișinescu, care este cu 11 ani mai în vârstă decât ea. Cei doi s-au căsătorit în 2018 și au devenit părinți în același an. Vedeta se simte o femeie împlinită și se bucură de familia pe care o are. Totuși, recent, a făcut declarații șocante despre familie.

Betty Salam, declarații șocante despre familie

Betty și soțul său s-au iubit cu foc și au hotărât să își rămână alături, la bine și la greu. Cei di s-au cunoscut la un spectacol de stand-up când ea era destul de mică, pentru că pe vremea aia era minoră! Avea astfel, doar 15 ani, însă se pare că și-au continuat relația... Viața a făcut ca artista să rămână însărcinată după doar 3 ani de relație, când abia împlinise 18 ani. Practic n-a avut suficient timp să se bucure de această perioadă pentru că a apărut responsabilitatea celui mic. Betty recunoaște că nu se simțea pregătită să devină mamă așa de tânără, dar fiul ei i-a arătat ce înseamnă iubirea adevărată.

La 18 ani l-am născut pe Mathias. Nu, nu eram pregătită când am adus pe lume acest copil. Mathias m-a învățat să iubesc, eu nu știam să iubesc, habar nu aveam ce însemna iubirea, iar eu, dacă nu l-aș fi avut pe el, nu aș fi știut ce înseamnă iubirea. M-a învățat să fiu mai calmă. M-a învățat să am grijă de mine pentru el și nu am cum să regret niciodată în viața mea.”,a povestit Betty.

Mai mult, i-a fost cu atât mai greu pentru că după moartea mamei, a fost nevoită să aibă grijă de fratele ei și astfel nu a reușit să se bucure așa cum și-ar fi dorit de adolescență. Uitându-se acum în spate, vedeta mărturisește că nu regretă deloc faptul că i-a dat nașterele băiețelului său pentru că el i-a fost o mare lecție de viață.

Dar nu am fost pregătită, nu mi-am dorit să am copil de la 18 ani, nu ăsta a fost visul meu, să fac copil, să mă mărit și gata. Mi-am dorit să muncesc, să copilăresc, să mă distrez pentru că n-am avut parte de chestiile astea pentru că la vârsta de 10 ani a trebuit să am grijă de fratele meu, să mă educ pe mine, pe el. N-am trecut prin multe lucruri ale vieții”, a mai povestit Betty Salam.

Mai multe