Bianca Drăgușanu s-a hotărât. A luat o decizie importantă și are mari speranțe: „Zici că am fost chioară atâția ani”

20 septembrie 2024 9:32   Vedete românești

Bianca Drăgușanu (42 de ani) este una dintre cele mai controversate vedete din showbiz-ul autohton, mai ales din cauza operațiilor estetice la care a apelat de-a lungul timpului. Recent, fosta asistentă TV și-a exprimat nemulțumirea cu privire la una dintre intervenții. Ce regret are?

„Zici că am fost chioară”

Bianca Drăgușanu nu și-a neglijat niciodată imaginea și a apelat la cele mai complicate și costisitoare operații estetice pentru a se „tuna”. Nici acum nu renunță, căci recent, fosta asistentă TV s-a declarat dezamăgită de aspectul buzelor sale. Nu doar o dată a apelat la injectarea cu acid hialuronic, ci de mai multe ori, însă acum este complet nemulțumită de felul în care arată buzele sale.

Vedeta și-a topit acidul de câteva ori, iar ulterior și-a refăcut augmentare, însă niciodată nu a ajuns la rezultatul dorit. De curând, aceasta a publicat un Instastory în care subliniază faptul că a fost inconștientă și că nu a observat că buzele ei arătau „oribil”. De data aceasta, fosta parteneră a lui Victor Slav speră ca rezultatul să fie wow.

„Zici că am fost chioară atâția ani cu buzele alea oribile. Le-am topit de 5 ori și tot nașpa le-am reinjectat. Să vedem acum cum ne iese treaba”, a scris Bianca Drăgușanu pe Instagram.

Ce operații estetice are Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu nu a ezitat niciodată să recunoască intervențiile estetice la care a apelat, de-a lungul anilor. Vedeta a avut curajul să își facă implant mamar, implant fesier, rinoplastie, botox, acid hialuronic, dar și-a dorit să își facă și o alungire a ochilor, drept pentru care a spus „Da” unei astfel de intervenții.

În urmă cu câteva luni, fosta prezentatoare mărturisea că are de gând să își facă un lifting facial, pentru că fața ei a fost „stricată” din cauza formei buzelor.

„Am foarte mari emoții. Vă prezint astăzi echipa de doctori care urmează să mă opereze în următoarele zile. Urmează să îmi fac o intervenție de lifting facial, dar teoretic vreau să îmi repar toată fața. Fața mea a fost stricată în primul rând de forma buzelor pe care o am și pe care am injectat-o vreo 20 de ani mult și prost, iar acum sunt cu echipa de doctori care încearcă să mă repare și cred că o să fie cu succes”, mărturisea ea pe rețelele de socializare.

Mai multe