Boacăna copiilor care i-a scos din minți pe Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu. Fanii au luat foc: „Drama Queen, apelați la un psiholog neapărat!”

13 octombrie 2024 8:48   Vedete românești

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc autohton, obișnuiesc să își țină viața privată cât mai aproape de ochii publicului, deși conștienți că pot primi și comentarii acide din partea acestuia. Recent, fanii le-au sărit în cap, pe motiv că au exagerat, pe baza reacțiilor avute în urma unei greșeli făcute de Petre și Filip. 

Petra și Filip au o relație frățească extraordinar de frumoasă. Cei doi au împreună diverse activități și, chiar dacă știu să se distreze, mai fac și mici boacăne, ca orice copil. Cea mai recentă a avut legătură cu un glob de Crăciun, pe care cei doi l-au spart. 

„Plecați o săptămână de acasă și chemați o echipă să curețe cu măști”

Cristina Șișcanu a postat pe Facebook-ul ei un videoclip în care apare strângând cioburile de pe jos. În dreptul acestui a transmis mesajul: „Boacăna copiilor ne-a dat seara peste cap… Voi cum gestionați o astfel de situație?”, iar reacțiile au fost care mai de care mai usturătoare. 

Mulți internauți care au urmărit întreaga situație expusă pe Internet și-au dat cu părerea:

„E de filmat! E ceva incredibil! E de neimaginat!”; 

„S-a dat seara peste cap, voi cum gestionați? Drama Queen, apelați la un psiholog neapărat după aceasta întâmplare și plecați o săptămână de acasă și chemați o echipă să curețe cu măști, cu mânuși, cu utilaje... e foarte periculos! Sănătate, numai bine!”;

„Foarte greu de gestionat. Așa ceva!”;

„E de filmat...”;

„Ce titlu dramatic. Faceți atâta caz pentru niște cioburi” - au fost doar o parte din reacțiile internauților. 

Cristina Șișcanu: „Pe mine nu mă determină nimic să îmi schimb felul meu de a fi”

De-a lungul anilor, vedeta a învățat secretul pentru a gestiona hate-ul pe care îl primește în mediul online. Fiind persoană publică, soția lui Mădălin Ionescu și-a asumat acest risc și continuă să fie la fel de activă pe rețelele de socializare, în ciuda reacțiilor dure ale celor care îi urmăresc activitatea. 

„Comentarii de hate are toată lumea. Eu doar, pur și simplu, le dau importanță. Asta e diferența între mine și alte persoane publice. Majoritatea persoanelor publice le ignoră astfel de mesaje. Eu sunt într-o legătură permanentă cu comunitatea mea.

Sunt extrem de activă. Din când în când răspund unor astfel de comentarii de genul ăsta. Pe mine nu mă determină nimic să îmi schimb felul meu de a fi. Asta sunt. Mereu am fost foarte transparentă. Mereu am fost stăpână pe ceea ce fac, pe ceea ce spun”, a declarat Cristina Șișcanu, pentru Fanatik.

Mai multe