Brad Johnson, actorul din „Melrose Place”, a murit de COVID. Câți ani avea?

3 iunie 2022 20:03   Vedete românești

Brad Johnson, actorul devenit cunoscut în urma serialului „Melrose Place”, a murit din cauza virusului COVID-19. Bărbatul s-a stins în luna Februarie a acestui an, însă reprezentații său au ales să facă anunțul abia acum.

Brad Johnson s-a stins din viață după ce s-a infectat cu virusul COVID-19 în urmă cu mai bine de trei luni, însă reprezentatul său, Linda McAlister, a decis să țină vestea tristă ascunsă o perioadă, pentru a permite familiei să deplângă, în liniște, trecerea în neființă a actorului.

Nu rata: Nae Alexandru, cel mai mare regret. Ce apăsare are actorul

Bărbatul, decedat la vârsta de 62 de ani, a lăsat în urmă nu opt copii îndurerați, dar și pe soția sa. Cei doi erau împreună de aproximativ 35 de ani, iar femeia a trăit o suferință imensă odată cu pierderea bărbatului iubit.

 Cu toate acestea, reprezentanta sa transmite că Brad Johnson, devenit cunoscut în urma serialului „Melrose Place” s-a bucurat de viață la maximum și a trăit la intensitate maximă fiecare secundă a existenței sale, chiar dacă a fost una destul de scurtă, iar el a trecut în lumea celor drepți prea devreme.

Citește și:  Johnny Depp, petrecere nebună, în backstage, cu fosta lui iubire, Kate Moss

Primele declarații despre decesul lui Brad Johnson. A murit în Februarie

„Chiar dacă a plecat dintre noi prea devreme, și-a trăit viața la maximum și și-a învățat copiii să facă același lucru”, a transmis, pentru început, Liza McAlister.

„Brad s-a bucurat pe deplin de îmbunătățirea și sporirea oricărui spațiu, într-un mod care a menținut și a respectat frumusețea sa naturală. S-a simțit cel mai <acasă> în aer liber, iar pasiunea sa pentru țară a evidențiat acest lucru. Pe cât de mult iubea să fie cowboy, să vâneze și să stea la țară, Brad nu a iubit nimic mai mult decât pe familia sa”, a continuat reprezentanta actorului din „Melrose Place”.

Cum s-a lansat Brad johnson?

Bărbatul s-a născut în Tucson, Arizona, pe 24 Octombrie 1959. Tatăl său era dresor de cai, motiv pentru care, în 1984, actorul s-a angajat la un circuit profesional de rodeo, unde a fost descoperit de un regizor care, întâmplător, căuta cowboy pentru o reclamă la bere.

Înainte să facă pasul cel mare și să se mute la Hollywood, Brad Johnson a lucrat pentru Marlboro, unde a avut mai multe apariții în diferite reclame la țigări. În aceeași perioadă a fost imaginea Calvin Klein. Prima apariție în calitate de actor a fost în anul 1986, în Dallas. Apoi, în anul 1989 a apărut în „Always”, urmând pelicula „Always”, semnată de faimosul Steven Spielberg.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe