Amber Heard, ajutată de un actor faimos să păstreze rolul din „Aquaman”

Amber Heard și Johnny Depp s-au întâlnit din nou la tribunal pe data de 23 mai, unde noi martori au depus mărturii în cadrul procesului de violență domestică și defăimare. S-a aflat cum a reușit Amber Heard să păstreze rolul din „Aquaman”, dar și ce persoană neașteptată a contribuit la decizie.

Jason Mamoa a intervenit pentru Amber Heard

Kathryn Arnold, fostă producătoare la Hollywood, este acum un consultant cunoscut în industria de entertainment. Pe data de 23 mai 2022, la înfățișarea cu numărul 20 din procesul în care se judecă Amber Heard și Johnny Depp, ea a depus mărturie și a vorbit despre pierderile suferite de ambii actori din cauza acuzațiilor pe care și le-au adus reciproc în ultima perioadă.

Jason Mamoa şi Amber Heard foto: Getty
Jason Mamoa şi Amber Heard foto: Getty

Potrivit declarațiilor lui Kathryn, Amber Heard și-a păstrat rolul din „Aquaman” datorită lui Jason Momoa, care joacă rolul principal, dar și regizorului James Wam. Cei doi au luptat pentru ea și au insistat să facă parte din continuarea filmului care a avut un suces uriaș, notează dailymail.co.uk.

„Au fost dedicați ei și au insistat ca Amber să facă parte din film”, a mai spus consultanta.

Câți bani încasează Amber Heard pentru „Aquaman”? Suma e foarte mică

Mai mult decât atât, în ciuda faptului că fosta soție a lui Johnny Depp s-a antrenat câte cinci ore pe zi, în fiecare zi, mai multe luni, pentru a face față scenelor din film, rolul ei a fost „redus considerabil”. Scena de acțiune pentru care vedeta a depus atât de mult efort a fost „tăiată”, iar Amber nu a primit dreptul de a-și renegocia salariul.

Citeşte şi: Procesul Johnny Depp - Amber Heard: «O căuta în vagin de droguri»

Jason Momoa va încasa, în urma discuțiilor, 15 milioane de dolari, iar actrița rămâne la doar 2 milioane, sumă pe care o avea stipulată în contract.

Mai mult decât atât, Kathryn Arnold spune că reputația ei este una „foarte proastă” în acest moment, în rândul producătorilor de la Hollywood, cărora „le place munca ei, dar nu pot colabora pentru că ori de câte ori îi e pronunțat numele, apar noi reacții negative”.

Amber Heard nu ar fi primit noi oportunități de lucru de când a început procesul cu Johnny Depp, iar sumele pe care le-ar fi putut câștiga în acest timp sunt uriașe.

Vedeta putea să câștige între 45 și 50 de milioane de dolari într-o perioadă de cinci ani, din filme, reclame, apariții în seriale TV și contracte de imagine, lucru care nu mai este posibil, spune martorul, din cauza situației în care este implicată.

Citeşte şi: VIDEO Johnny Depp, prima apariție în procesul intentat fostei soţii. „Minciunile nu te duc nicăieri”

Ce se întâmplă în procesul dintre foștii soți

Johnny Depp şi Amber Heard, pe când erau căsătoriţi
Johnny Depp şi Amber Heard, pe când erau căsătoriţi

Johnny Depp a dat-o în judecată pe Amber Heard pentru un articol apărut în 2018 în publicația Washington Post, scris chiar de actriță. Ea a dezvăluit atunci că bărbatul ar fi fost abuziv, însă nu i-a scris numele, ci a folosit alte exprimări care să facă trimitere la persoana lui. Johnny Depp consideră că i s-a făcut o nedreptate.

Procesul început în luna aprilie are loc în Fairfax, Virginia, SUA și nu pare să se apropie de final. Numeroase vedete au participat deja, în calitate de martori.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
celine dion jpg
oana roman jpg
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net