Bucurie mare în showbiz! Una dintre cele mai iubite TikTokerițe de la noi a născut primul copil

19 iunie 2023 19:23   Vedete românești
Ultima actualizare:

Este una dintre cele mai cunoscute influencerițe de pe TikTok și în urmă cu doar câteva ore viața ei s-a schimbat în bine! A devenit mama unei fetițe minunate și a împărtășit acest moment importante cu admiratorii ei din social media. Mai mult decât atât, aceasta a postat pe Instagram prima fotografie cu cea mică, dezvăluindu-i numele. 

Tânăra și fericita mămică este Alina Boda, o cunoscută TikTokeriță din Cluj. În urmă cu mai mult timp a devenit virală în social media grație clipurilor video postate în care vorbea despre viața de însoțitor de zbor. Ulterior, din ce în ce mai multe persoane au început să-i urmărească activitatea din mediul online, comunitatea ei devenind din ce în ce mai mare. 

Alina Boda a născut! Ce nume a ales pentru cea mică 

Pe contul ei de Instagram, TikTokerița le-a dat urmăritorilor ei vestea cea mare. Alina Boda a adus pe lume primul ei copil, o fetiță, căreia a decis să-i pună numele Céline. Tânăra a postat o fotografie pe Instagram în care apare alături de copila ei, și mesajele de felicitare au început să curgă fără oprire. 

„🤍 Céline B. 🤍 Mami și tati te iubesc mult! Ne-ai făcut cei mai fericiți, iubita mea! Suntem bine, abia aștept să vă povestesc experiența nașterii! Mulțumesc din tot sufletul pentru mesaje și iubire 😭”, a scris Alina Boda, în cadrul fotografiei postate pe Instagram. 

Alina Boda, mesaje emoționante din partea internauților 

Fanii au luat cu asalt postarea blondinei și i-au transmis atât micuței Céline, cât și părinților ei, cele mai frumoase gânduri. Printre comentariile lor, influencerițe precum Alina Ceușan, Carmen Grebenișan sau Ioana Grama i-au urat tinerei mămici recuperare ușoară și și-au exprimat dorința de a face cunoștință cu cea mică. 

Felicitari, Alina! Să te bucuri de aceste momente unice 💕 și recuperare ușoară, abia așteptăm să vă cunoaștem în noua formulă!”, „Felicităăăări, mommy! 🤍 Welcome to the club 😍💁🏻‍♀️”, „Felicitari, Alina!♥️”, au fost doar o parte dintre mesajele primite de Alina Boda. 

Mai multe