Sora „geamănă” a lui Marilyn Manson e din România și are 10 milioane de aprecieri pe Tik Tok!

Ultima actualizare:

Nu o fi ajuns Marilyn Manson prea des în România, dar faimosul rocker, care inspiră teamă, are o sosie în țara noastră, o veritabilă soră „geamănă”, în persoana doamnei Popa Elena Luminița, o celebră tiktokeriță, cu peste 10 milioane de aprecieri și sute de mii de abonați în mediul online.

Doamna Popa Elena Luminița semănă cu Marilyn Manson, când se machiază strident
Doamna Popa Elena Luminița semănă cu Marilyn Manson, când se machiază strident

Ei bine, dacă Marilyn Manson are, probabil, sute de milioane de fani, doamna Popa Elena Luminița, 58 de ani, are câteva sute de mii și abordează un stil diferit de celebrul ei „frate”. Când se machiază strident, între cei doi există o asemănare izbitoare.

Doamna Popa Elena Luminița s-a lansat în mediul online, prin platforma Tik Tok, doar pentru a transmite gânduri bune cunoscuților din cercul ei de prieteni. Clipurile au atras atenția adolescenților care i-au descoperit întâmplător conținutul publicat. Avea să fie debutul unui fenomen care i-a adus, în prezent, peste 10 milioane de aprecieri.

Cu un ton cald, doamna Popa Elena Luminița a acceptat provocările tiktokerilor de a transmite urări de bine cunoscuților lor sau încurajări diverse. Rețeta a funcționat, iar doamna Luminița s-a viralizat. Nu a durat mult și au apărut grupuri online de fani, pe alte platforme de socializare. Femeia nu ascunde detaliile vieții ei și le-a dezvăluit fanilor că a lucrat în domeniul farmaceutic, că este Săgetător, e măritată cu Doru, cei doi având un fiu, Iancu, „cam bolnăvicios, în copilărie”.

Doamna Popa Elena Luminița publică câteva zeci de filmulețe scurte, zilnic, acest flux permițându-i să aibă o cantitate generoasă de conținut diversificat, care atrage mai multe categorii de public. Răspunde, într-un mod dezinvolt, la întrebările publicului și chiar acceptă provocările acestora.

Astfel, atunci când un fan a întrebat-o dacă este de treabă sau gagicară, doamna Popa Elena Luminița a răspuns, fără să stea prea mult pe gânduri, că este gagicară, spre amuzamentul fanilor. Altui urmăritor i-a recunoscut, chiar, și cât de des se spală pe cap. „Mă spăl pe cap atunci când este nevoie. Și nici nu e indicat să te speli pe cap în fiecare zi a săptămânii”, a replicat femeia.

Contul doamnei Popa Elena Luminița a devenit un reper de încredere al celor care doresc să transmită o urare sau un mesaj citit de aceasta prietenilor. De la copii de școală generală până la adulți, aceștia primesc răspunsuri afirmative la rugăminți, trimițându-le, mai apoi, clipul realizat de doamna Luminița celor vizați. Probabil că această formulă a reprezentat o rețetă a succesului, întrucât, în vara anului 2022, comunitatea femeii era la jumătate spre deosebire de cifrele actuale, creșterea fiind una spectaculoasă, într-un interval atât de scurt.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Podul lui Ștefan cel Mare FOTO Tele1 Bacău (1) jpg
jurnalist reportaj jpg
pensie jpeg
pupaza pexels jpg
schelet arhiva jpg
Valea Cernei și Cernișoarei, după inundatii  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (90) jpg
ungaria romania colaj pexels jpg
Gustav Klimt Immersive Experience Gold in Motion 2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net