Florin Călinescu, în dialog cu Dani Mocanu, live pe TikTok: „Un bărbat adevărat nu se tatuează!”

Florin Călinescu s-a angajat într-un dialog cu Dani Mocanu, în direct pe Tik Tok. Celebrul actor și prezentator TV l-a criticat pe manelistul aflat în prezent în arest la domiciliu.

Florin Călinescu i-a atras atenția lui Dani Mocanu. foto: colaj Adevărul
Florin Călinescu i-a atras atenția lui Dani Mocanu. foto: colaj Adevărul

Dani Mocanu e arestat la domiciliu

Îți iei o mașină de 700 de cai și mergi cu 10 km/h prin cartier cu mâna ieșită așa, să te vadă cartierul. Dacă mergi cu 400 km/h pe autostradă cum se filmează niște fraieri, ești un g****r. Nu ești șmecher. Șmecherii merg cu 20 la oră cu o mașină de 4.000 de cm2. Țiriac a spus o chestie extraordinară: Care este noțiunea noastră despre bogăție? Când mă duc la restaurant și comand ceva și nu mă mai uit la bani”, a spus Florin Călinescu în timpul discuției cu Dani Mocanu, conform Adevărul.

În timpul dialogului, cântărețul de manele a scos mai multe teancuri de bani pe masă, ocazie cu care a fost criticat de Călinescu care i-a spus că nu se compară cu bogații lumii.

Citește și: Elevii școlii din Jilava, percheziționați de poliție precum deținuții penitenciarului din localitate!

De ce ai pus și tu botul la chestia asta, de ce și tu a trebuit să iei niște pachete de bani, cui să i le arăți? Lui Donald Trump? Erai în competiție cu el? Sau cu Bill Gates. Dani Mocanu are 7 milioane de euro. De ce trebuie să îmi arăți? Că tot ești un pitic pe lângă Elon Musk. Fii atent aici! Elon Musk a cumpărat Twitter cu 45 de miliarde! Crezi că poate să ne arate miliardele alea așa, pe burta goală? Nu pot să spun că tu cânți, tu protestezi. Te-ai îmbogățit?”, a adăugat prezentatorul TV.

„Sunt amărât, sunt amărât! Aveţi perfectă dreptate! Dar dacă eu am analizat publicul din România şi am ajuns la concluzia că asta se vinde, eu mi-am perfecţionat personajul meu să fie cât mai autentic! Unde e vina mea că eu îmi vând produsul?”, i-a răspuns Dani Mocanu lui Florin Călinescu, actorul spunând, la începutul dialogului că „un bărbat adevărat nu se tatuează”, citând din spusele Danei Budeanu.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net