Cântăreața care vrea să-i ia fața Loredanei Groza! Bătaie pe melodii pentru echipa națională

2 iulie 2024 4:00   Vedete românești

Pe 2 iulie, de la ora 19:00, România va juca împotriva Olandei în optimile de finală ale EURO 2024, pe stadionul din Munchen, același loc unde tricolorii au obținut o victorie impresionantă de 3-0 în meciul cu Ucraina. Sub conducerea antrenorului Edi Iordănescu, echipa națională a reușit o calificare istorică, iar suporterii români au sărbătorit acest succes cu multă bucurie, amintindu-se de celebra aniversare din 1994. Ei bine, în această perioadă mulți români încearcă să își arate susținerea. Printre ei și Jessie Baneș, artista care vrea să-i ia fața Loredanei Groza cu melodia pe care a compus-o! Iată mare bătălie a melodiilor pentru echipa națională!

Cântăreața care vrea să-i ia fața Loredanei Groza

Acum, în această perioadă de mari așteptări și emoții, fotbaliștii noștri au nevoie de susținerea și încurajările fanilor. În acest context, artista Jessie Baneș a creat o melodie specială pentru a-i motiva pe jucători, amintindu-le de forța echipei și de entuziastul sprijin al românilor din țară și din diaspora.

„Haide, haide, naționala! / Marți o batem pe Olanda. /Scuturăm lalelele / Când le dăm golurile. / Haide, haide, naționala! / Marți vom stoarce portocala, / Pot să fie ei mecanici /Tot n-au sânge de balcanici.

Am ajuns până-n optimi / C-a înscris Răzvan Marin. / 3-0 Ucraina / Suntem primii-n grupă da! / Toți cu galben pe tricou /Și-n suflet un tricolor / Umplem toate străzile /Mergem la victorie! / Haide, haide, naționala!”, sunt o parte dintre versuri.

Între timp, Edi Iordănescu a declarat că, în contextul acestui meci, este evident că Olanda se prezintă ca o echipă favorită, ținând cont de istoria întâlnirilor dintre cele două echipe naționale. Selecționerul a recunoscut că România se va confrunta cu un adversar pe măsură în această confruntare.

„În mod cert ne aflăm în faţa celei mai mari provocări din parcursul nostru împreună. O spune istoricul duelurilor cu Olanda, o spun valorile individuale ale adversarului, experienţa lui uriaşă în astfel de contexte la acest nivel. Tot ce am cucerit până acum am cucerit cu realism: da, Olanda e favorită. Iar tot ce am cucerit până acum am cucerit prin unitate, ambiţie şi sacrificiu.”, a spus Iordănescu potrivit digisport.ro. 

Mai multe