Carmen Brumă a făcut impresie bună în Bulgaria! Vedeta a fost invitată să facă workshopuri de mișcare și nutriție

25 august 2022 13:35   Vedete românești

Carmen Brumă (45 ani) a avut o vară frumoasă și câteva vacanțe în care s-a relaxat împreună cu familia și câțiva prieteni. După ce a fost în Turcia, Brumă a plecat în Bulgaria, tot la un resort de 5 stele, ultra-all inclusive, apoi în Grecia, la Zakynthos, după care din nou în Bulgaria.

Pentru că are grijă ce mănâncă în vacanță și arată în continuare într-un mare fel, pozele vorbesc de la sine, Carmen Brumă a fost invitată în Bulgaria pentru a doua oară deoarece i s-a propus să realizeze acolo, în același resort de lux în care a mai fost, workshopuri de nutriție și mișcare. Și se pare că acestea au avut un real succes.

Wow: Carmen Brumă arată superb! Imagini de senzație din vacanța de lux, în Turcia, cu Mircea Badea

Și pentru a nu pleca singură în Bulgaria, Brumă a îmbinat utilul cu plăcutul, așa că a mers acolo alături de familia ei. Cineva trebuia să îi facă niște poze de infarct la piscină!

“În Bulgaria, în a doua vacanță acolo am fost să fac workshopuri.Am fost vara asta în 3 vacanțe, dintre care 2 de tip all inclusive, în Turcia și Bulgaria. Ultima dintre ele, cea în Bulgaria a fost o combinație foarte plăcută între muncă și relaxare.

Am primit invitația de la un hotel de 5 stele din Bulgaria, frecventat în mare parte de români, de a susține mai multe zile de workshopuri care să cuprindă sesiuni de nutriție și antrenamente. M-am simțit tare bine, am vorbit cu oameni din toate colțurile României, am împărtășit experiențe, am făcut mișcare împreună și m-am încărcat cu energie”, a povestit Carmen Brumă pentru Click!

Nu trebuie să ratezi nici: Carmen Brumă, supusă unei noi intervenții din cauza varicelor. Cum arată picioarele vedetei, după ce a scos bandajele

Frumoasa parteneră de viață a lui Mircea Badea arată senzațional, așa că profită de fiecare ocazie pentru a se poza, mai ales acum, cât încă mai e vară, în costume de baie, pentru a-și arăta corpul extrem de bine tonifiat. Carmen Brumă se bucură de succes și cu programele ei de slăbit  pe care le-a  conceput special pentru a da rezultate.

„Fit & Healthy by Carmen Brumă,o serie de 3 workshopuri cu mișcare și informații despre alimentația sănătoasă. M-am gândit în mare la 3 subiecte pe care le voi "nuanța" când vom avea mai multe coordonate despre participanți:

1. Coordonatele unui stil de viață sănătos

2. Cum ne menținem greutatea în vacanțe

3. Principii sănătoase de viață pe termen lungFiecare workshop va avea și o secțiune de mișcare variabilă în funcție de locul de desfășurare și energia participanților”, a mai adăugat Carmen Brumă, întrebată fiind de reporterii Click! în ce anume au constat workshopurile realizate de ea în Bulgaria.

Și cum după relaxare și vacanță intotdeauna ne întoarcem la muncă, se pare că și Carmen Brumă face la fel pentru că este gata de noi provocări la Antena 1.

„Din 27 august începem un nou sezon Medicool și din 28 august, un nou sezon Hello Chef”, ne-a mai mărturisit vedeta care pare neobosită și mereu plină de surprize.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Mai multe