#Exclusiv Click!

Cât costă să petreci sărbătorile în pensiunile vedetelor: „Vă așteptăm la sărmăluțe și la colinde!” De Crăciun, la Monica Anghel și la Nicolai Tand e sold out! Unde-i mai ieftin?

23 octombrie 2024 16:29   Vedete românești

Solista Monica Anghel, actorul Grig Chiroiu, Chef Nicolai Tand și Elena Ciobanu, mama regretatului designer Răzvan Ciobanu, de-abia mai fac față cererilor, pentru Sărbătorile de Iarnă, la pensiunile lor. De Crăciun, la unii dintre ei locurile au fost deja ocupate în totalitate. Iată ce prețuri promovează, unde este mai ieftin, dar și cu ce surprize sunt așteptați turiștii care le trec pragul.  

La Pensiunea lui Nicolai Tand mai sunt locuri libere numai de Revelion

S-a dus vestea, în toată țara, că, la Pensiunea Tand, din Maramureș, a lui Chef Nicolai Tand, pe care îl vedeți și la „Asia Express” (Antena 1),  cazarea este un adevărat loc de relaxare. Ca dovadă, de Crăciun, locurile s-au ocupat rapid, deși mai sunt două luni până la Sărbătorile de Iarnă:

„De Crăciun, nu mai avem locuri libere, costă 550 de lei, de persoană, pe zi, cazare, demipensiune și masă de Crăciun, cu bunătăți tradiționale. Avem și program artistic, vin și colindătorii din zonă. 

Însă, de Revelion, mai avem locuri libere, costă 440 de lei de persoană, pe zi, cazare și demipensiune. Preferăm însă grupuri de trei-patru familii”, ne-a spus organizatoarea de evenimente a pensiunii din Maramureș.

Nicolai Tand: „Hai, la noi, în Maramu’!”

Turiștii vor fi încântați să afle că Chef Nicolai Tand este, de fapt, și unul dintre autorii acelor frumuseți, fiind fiul de tâmplar:

„Hai, la noi, în Maramu’, în satul Rozavlea, de pe Valea Izei, într-un loc în care timpul parcă s-a oprit. Te așteaptă țoluri colorate, cergi din lână, icoane vechi, ştergători şi oluri, deasupra uşii, toate îţi spun poveşti despre moroşenii de altădată.

 Pentru oaspeții care doresc să-și prepare singuri hrana le punem la dispoziție bucătăria modernă și bine echipată. La cerere, servim mâncare tradițională folosind produse locale proaspete și organice”, este mesajul lui Chef Nicolai Tand, de întâmpinare, pe conturile lui sociale.

Cât costă la pensiunea mamei lui Răzvan Ciobanu?

Și în acest an, Elena Ciobanu, mama regretatului designer Răzvan Ciobanu, își așteaptă turiștii, de Sărbătorile de Iarnă, la Pensiunea „Ciobănelu”, din Ciungetu, județul Vâlcea, care dispune de 23 de camere și de apartamente, dar și de un restaurant cu bucătarie tradițională:

„Dormitoarele au fost decorate chiar de Răzvan, înainte ca primii turiști să se cazeze aici. Au rămas așa, și după ce a părăsit această lume”, ne-a spus Elena Ciobanu.

Am aflat și ce tarife promovează, de Crăciun și de Revelion, dar și cu ce bunătăți îi întâmpină pe doritorii de o vacanță relaxantă:

„Mai avem câteva locuri libere, de Crăciun, costă 550 de lei, pe zi, de persoană, cazare, demipensiune și masă festivă. Iar de  Revelion costă 400 de lei, de persoană, pe zi, cu demipensiune.

Copiii, de la 4 ani la 10 ani, beneficiază de 50% reducere. Vom avea un meniu ofertant, cu tot felul de bunătăți, inclusiv sarmale, piftie, cozonac și mezeluri”, ne-a spus Elena Ciobanu, exclusiv pentru Click!

Cât plătești la Hotelul lui Grig Chiroiu, din Olănești?

Și Hotelul „Noel”, din Olănești, județul Vâlcea, de patru stele, situat la 18 km de Râmnicu Vâlcea, al lui Grig Chiroiu, din „Trăsniți în NATO” (Prima TV), se aglomerează, la sfârșitul anului.

Chiar și Grig Chiroiu petrece aici mult timp, alături de soție și de copii. La sfârșitul anului 2024, prețul cazării, pentru două persoane, două zile, cu mic dejun inclus, costă între 600 și 900 de lei. Iar un Penthouse Apartment, pentru două persoane, pentru două zile, costă 1.600 de lei.

La conacul Monicăi Anghel e sold out, de Crăciun și de Revelion!

Monica Anghel și familia ei dețin Conacul „Sfânta Elena”, din comuna Berevoiești, sat Bratia, jud. Argeș. Numele pensiunii nu a fost ales întâmplător:

„Pe bunica, mama mamei, o chema Elena, acest conac l-am terminat dintr-o moştenire de la ea, pe care am vândut-o. Şi nu întâmplător este acolo, pentru că bunicul era din Argeş”, menționa Monica Anghel.

Pensiunea este dotată cu 8 camere, decorate de fratele artistei, care e și pictor. Din păcate, aici nu mai sunt locuri libere, nici pentru Revelion, nici pentru Crăciun, după cum am aflat de la recepție:

„Pensiunea este dată și de Crăciun și de Revelion. Prețurile nu au fost cu mult peste prețul normal, undeva, între 350 și 420 de lei/ zi, pentru două persoane”.

Mai multe