Cât de bine arată iubita lui Bursucu! Andreea a trecut printr-o dramă de neimaginat

15 februarie 2022 19:40   Vedete românești
Ultima actualizare:

Bursucu a publicat recent pe contul personal de Instagram o imagine cu partenera lui, Andreea, iar fanii le-au trimis numai complimente celor doi. Iată imaginea!

Bursucu are cu se mândri! Așa spun și admiratorii lui, care au comentat în dreptul unei imagini pe care prezentatorul TV a pus-o pe Instagram, în care apărea iubita lui, Andreea Șerban. Andreea i-a dăruit lui Bursucu o fetiță, pe micuța Anays, însă l-a făcut de două ori tătic! Partenera prezentatorului mai are o fiică dintr-o relație anterioară, pe Alesia, care a împlinit 16 ani, pe care Bursucu o consideră ca pe propria lui fiică.

Andreea, iubita lui Bursucu, lăudată pe rețelele de socializare

Deși a trecut printr-o adevărată dramă, după ce i-a murit iubitul de la vremea respectivă rămânând cu fetița pe care a crescut-o singură apoi încă de la vârsta de 3 ani, problemele pe care le-a întâmpinat de-a lungul vieții nu se citesc deloc pe chipul Andreei. Bursucu a publicat o imagine în care aceasta apare aranjată, și mai că am fi confundat-o cu fiica lor cea mare, Alesia.

Andreea a primit complimente și din partea admiratorilor lui Bursucu, lăudându-l pe acesta pentru alegerea partenerei sale. „Iubirea mea”, a scris prezentatorul TV în dreptul imaginii cu iubita lui: scurt dar de efect. 

Alesia, fiica vitregă a lui Bursucu, a moștenit trăsăturile mamei ei, iar acum, odată ce a crescut, cele două sunt ca două picături de apă. Andreea este extrem de mândră de ambele sale fiice și publică adesea imagini cu ele pe rețelele de socializare. Viața nu a fost însă mereu așa liniștită pentru ea. 

Drama prin care a trecut iubita lui Bursucu, în urmă cu câţiva ani

Andreea Șerban și Bursucu sunt împreună de ani de zile și au o relație fericită, iar prezentatorul a vorbit de nenumărate ori despre dragostea pe care i-o poartă și fiicei lui vitrece, căreia i-a spus mereu că este a lui și o alintă „iubita lui tati”. Andreea a crescut-o pe Alesia singură, de la trei ani, după ce partenerul ei de atunci a murit, însă și-a refăcut viața alături de Bursucu și de atunci sunt o familie fericită.

Andreea este o foarte veche prietenă şi ţin mult la ea. A avut o viaţă şi un destin foarte greu. Şi-a pierdut iubitul cu care avea un copil atunci când copilul avea vreo 3 ani. Pentru ea a fost o traumă absolut îngrozitoare. Andreea şi-a crescut singură copilul şi nu a mai avut nicio relaţie până să-l cunoască pe Bursucu, din câte ştiu eu”, dezvăluia chiar Oana Roman în urmă cu ceva vreme, fiind prietenă cu iubita lui Bursucu. Prezentatorul TV a glumit recent că Alesia a crescut și și-a cumpărat deja „pistol” pentru viitorii pretendenți ai tinerei.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!  

Mai multe