Cât de mare și frumoasă s-a făcut fiica lui Bobiță din Las Fierbinți. Maria îi seamănă leit tatălui ei, Mihai Bobonete FOTO

16 august 2024 12:14   Vedete românești

Mihai Bobonete are cu ce se mândri! Actorul din Las Fierbinți nu a dat lovitura doar pe plan profesional, ci mai ales personal, întrucât este înzestrat cu o familie minunată!

Comediantul a postat pe Instagram o fotografie cu fiica sa, Maria, care ieri, cu ocazia Adormirii Maicii Domnului, micuța și-a serbat ziua de nume. Cât de mult seamănă cei doi.

Maria seamănă leit cu tatăl ei! 

Mihai și Cătălina Bobonete au devenit soț și soție, iar din dragostea lor au rezultat cei doi copii, Octav și Maria, care le înfrumusețează viața.

Fiica actorului îi seamănă leit, așa cum fanii și-au putut da seama în urma celor două fotografii pe care Mihai Bobonete le-a postat în social media, însoțite de un mesaj prin care ii urează Mariei la mulți ani cu ocazia zilei de nume a acesteia.

„Cine are să-i trăiască! La mulți ani, Mărie!”

Mihai Bobonete, despre pasiunile copiilor săi 

Ori de câte ori are ocazia, Mihai Bobonete vorbește despre familia sa cu cel mai mare drag, îndeosebi despre cei doi copii.

Într-un interviu mai vechi, actorul de comedie vorbea despre pasiunile Mariei și ale lui Octav. În timp ce el, ca majoritatea băieților este pasionat de fotbal, ea iubește animalele și practică gimnastica.

„Octav e pasionat de fotbal și joacă la Rapid București împotriva sângelui alb-albastru, dar să zicem că e acceptabil atât timp cât locuim în sectorul 1 și el e născut la Caritas. E un băiat sensibil și care încearcă în fiecare zi să fie mai bun ca ieri. 

Maria e o mare iubitoare de animale și câteodată comunică cu ele de parcă e venită dintr-o altă dimensiune. Practică gimnastica, la Stejarii, cu Laura și face o roată imediat unde prinde un metru pătrat. Maria glumește non-stop și vorbește într-o zi cam cât a vorbit tot neamul meu, de la ăl cu țâtza-n gură pân la cel cu barba șură.", mărturisea Mihai Bobonete în urmă cu ceva timp, într-un interviu viva.ro.

Mai multe