Cât de mari au crescut fiicele Danei Budeanu!

28 iunie 2022 17:19   Vedete românești
Ultima actualizare:

Dana Budeanu, 42 de ani, pe cât de incisivă și decisă este în aparițiile media, pe atât de discretă se dovedește când vine vorba despre viața privată.

Creatoarea de modă, de altfel, una dintre cele mai cunoscute influencerițe autohtone, este fericita mămică a două gemene care în luna noiembrie vor ajunge la frumoasa vârstă a majoratului, Maria și Dana.

Dana Budeanu este fericita mămică a două fete gemene

Cele două fiice sunt, în mod evident, precum în cazul oricărui părinte responsabil, cea mai mare realizare a acesteia. Dana Budeanu a susținut în interviurile acordate, de-a lungul timpului, că cele mai fericite momente și cele mai mari satisfacții din viață au legătură cu gemenele.

Citește și: Dana Budeanu, față în față cu George Simion: «Ce ați făcut concret pentru acești oameni?»

Recent, deși preferă să le țină departe de ochii publicului, Dana Budeanu a publicat o fotografie a fetelor de 17 ani, pe Instagram, cu textul „doar în urma pașilor lor...”. Chiar dacă sunt fotografiate în așa fel încât să nu le fie dezvăluită identitatea, fotografia evocă grija mamei față de cele două domnișoare.

O vedetă autentică, Dana Budeanu și-a construit imaginea sub umbrela conceptului de formator de opinie, cu o aură nemiloasă și decisivă, dar într-o notă ironică și amuzantă. Astfel, a reușit să își definească propriul stil și, evident, să se impună în piața media cu o imagine unică și originală.

A început cu creații vestimentare de succes

Cariera Danei Budeanu, de altfel, este una complexă, fiecare detaliu fiind studiat. A devenit cunoscută ca o creatoare de modă de succes, majoritatea vedetelor autohtone și chiar internaționale fiind abonate la creațiile ei, de-a lungul timpului. 

Ulterior, a început să fie prezentă în spațiul public, nu doar cu numele. Astfel, a reușit să dezvolte o mică „industrie” în jurul brand-ului creat, prin editoriale, cărți, emisiune TV, emisiune online, magazin online, aplicație etc. 

Dana Budeanu este absolventă a „London School of Economics and Political Science”, din cadrul University College London, din Marea Britanie, unde, de altfel, și-a susținut și teza de doctorat.

Citește și: Dana Budeanu se dezlănțuie. Ce a putut să spună despre vizita DNA-ului la Primăria lui Nicușor Dan

Dana a fost măritată cu celebrul afacerist și om de presă Radu Budeanu, fiul legendarei prezentatoare TV, distinsa Delia Budeanu.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Mai multe