Cătălin Cazacu și Ramona Olaru s-au logodit! Prezentatoarea Neața a fost cerută de soție

14 august 2022 8:00   Vedete românești
Ultima actualizare:

Cătalin Cazacu și Ramona Olaru s-au logodit! Prezentatoarea Neața a fost cerută de soție în timpul unei vacanțe pe o insulă grecească. Celebrul cuplu a dat vestea pe Instagram, acolo unde a postat și imaginea cu inelul de logodnă.

La începutul verii, Click! a stat de vorbă cu celebrul motociclist. Întrebat când vine inelul, Cătălin Cazacu a dat un răspuns foarte simpatic:

„Mă bagă la cheltuială, și-a găsit ea deja inelul! Dar, cu cât așteaptă mai mult, cu atât mai bine, nu? O să apară și inelul, fiți fără griji!”, a precizat Cătălin Cazacu. Vezi mai multe detalii AICI despre planurile celor doi.

Citește și: Cazacu, băgat la cheltuieli de Ramona! Vrea inel de logodnă de 18.000 de euro

Ei bine, iată că inelul a venit! Aflată într-o relație din octombrie 2021, Ramona Olaru a spus „DA” din toată inima. Asistenta emisiunii „Neața cu Răzvan și Dani” și iubitul ei, Cătălin Cazacu, s-au logodit într-un decor de vis.

Cătalin Cazacu și Ramona Olaru s-au logodit! Prezentatoarea Neața a primit un inel de logodnă superb

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu au plecat într-o vacanță romantică în Grecia, pe care și-o vor aminti toată viața. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar în acest weekend au făcut pasul cel mare. Ramona Olaru și Cătălin Cazacu s-au logodit într-un cadru spectaculos, în Mykonos.

„Ok! Am spus DA!”, a scris Ramona Olaru pe Instagram, vedeta de la Antena 1 primind mii de aprecieri. „Cam așa s-a întâmplat”, a precizat și Cătălin, în glumă, pe rețeaua de socializare.

Citește și: Ramona Olaru și Cătălin Cazacu, de-a șoarecele și pisica! Ce se întâmplă cu nunta?

Cine este Cătălin Cazacu, logodnicul Ramonei Olaru

Cătălin Cazacu și Ramona Olaru formează un cuplu din toamna anului trecut. După ce a avut mai multe relații cu femei cunoscute din lumea mondenă, campionul la motociclism i-a furat inima „vecinei” de la Neatza cu Răzvan și Dani.

De-a lungul ultimilor ani, iubitul Ramonei Olaru s-a remarcat prin numeroasele apariții TV. A fost concurent la emisiunea „Splash! Vedete la apă”, de la Antena 1, dar și la „Dancing on ice”. Totodată, acesta a căpătat multă notorietate după ce a participat la Exatlon România, unde a rămas în concurs până aproape de final.

Cătălin Cazacu a fost și prezentator la Kanal D, în cadrul emisiunii „Vulturi de noapte”. Acolo, logodnicul Ramonei Olaru a făcut pereche cu Victor Slav și Giani Kiriță.

Vezi și: Cătălin Cazacu are planuri mari după Dancing on Ice: „Anul ăsta urmează nunta”

Dacă în lumea TV, Cătălin s-a plimbat dintr-o parte în alta, în dragoste acesta și-a găsit locul alături de Ramona Olaru... sperăm pentru totdeauna. Îndrăgitul cuplu a făcut acum un pas important în viață... și cu siguranță vor urma și alte vești frumoase.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Mai multe