Ce a făcut Radu Vâlcan de ziua lui de naștere. Adela Popescu i-a fost complice: „Așa e de la o vârstă...”

8 februarie 2024 9:20   Vedete românești

Astăzi (8 februarie), Radu Vâlcan, actor și prezentator TV, a împlinit frumoasa vârstă de 47 de ani. Cu această ocazie specială, vedeta a dezvăluit ce face de ziua sa de naștere printr-o postare pe platforma Instagram. Cu umor, Radu a mărturisit că ziua lui a început cu completarea integramelor și o cafea liniștită alături de soția sa, Adela Popescu. "De ziua mea am completat integrame și am băut o cafea cu soția mea. Așa e de la o vârstă", a notat actorul în descrierea postării.

Partenera de viață a lui Radu Vâlcan, Adela Popescu, a fost complice la această zi specială. Cei doi au demonstrat că simplitatea și momentele trăite împreună sunt cele mai prețioase. Cu o relație solidă, construită în timp, Adela și Radu au format un cuplu admirat în showbiz-ul românesc.

O poveste de dragoste născută pe platourile de filmare

Povestea de dragoste dintre Radu Vâlcan și Adela Popescu a luat naștere pe platourile de filmare ale telenovelei "Iubire și Onoare", unde s-au întâlnit în 2010. După cinci ani de relație, cei doi au hotărât să-și oficializeze iubirea prin căsătorie în 2015. În urmă cu opt ani, în 2016, familia lor s-a mărit cu venirea pe lume a primului lor copil. În prezent, Radu Vâlcan și Adela Popescu au împreună trei copii, formând o familie fericită și unită.

Categoric sunt mai autoritar, dar cu drăgălăşenie. (zâmbește) E clar că eu ocup funcţia de polițist rău, dar cineva trebuie să o facă şi pe asta. E clar că sunt tată-de-copii-mai-mari, adică reuşesc să relaţionez mult mai bine cu ei de când au mai crescut. Prima perioadă am cedat-o mamei lor, aşa cum cred că e și normal”, a declarat Radu Vâlcan, despre viața de părinte.

Un cuplu exemplu în lumea mondenă

Relația lor a fost mereu subiect de admirație pentru fanii lor, datorită respectului reciproc și echilibrului în viața de familie. 

Mai multe