Ce a fost și ce-a ajuns! Cândva vedetă la Acces Direct, Vulpița i-a șocat pe toți cu ultima apariție: cum arată acum

25 septembrie 2024 12:28   Vedete românești

Vulpița, tânăra care a devenit faimoasă în urma apariției sale la Acces Direct alături de Viorel Stegaru, a apărut din nou pe rețelele de socializare. Fosta vedetă de la Antena 1 s-a afișat în ipostaze care au stârnit imediat reacția internauților.

Vulpița, o nouă apariție în mediul online

Vulpița a ținut telespectatorii cu sufletul la gură în fața micilor ecrane, pe vremea când devenise vedetă la Acces Direct. Tânăra a creat o mare vâlvă în rândul românilor, datorită poveștii sale de dragoste cu Viorel Stegaru, cel de care s-a despărțit după emisiune.

De când a dispărut din lumina reflectoarelor, cei care o cunosc s-au întrebat ce s-a ales de ea și cu ce se ocupă acum. Ei bine, se pare că Veronica, pe numele ei real, este mai veselă ca niciodată, iar dovadă stau imaginile publicate recent de aceasta, pe TikTok.

În stilul său caracteristic, fosta parteneră a lui Viorel a dansat și s-a unduit pe ritmurile unei celebre piese, în timp ce se afla la cules de struguri. Aparent, Vulpița și-a găsit un loc de muncă și nu pare deloc nefericită, chiar dacă nu demult a pus capăt relației cu cel după care vărsa lacrimi amare în platoul Acces Direct.

Cum au reacționat internauții

Din punct de vedere fizic nu s-a schimbat, ci are același stil vestimentar, clasic, simplu și modest, exact ca înainte să apară „dichisită” în emisiunea care a consacrat-o. După ce au văzut imaginile, internauții au inundat secțiunea de comentarii cu reacții diverse, atât negative, cât și pozitive. Totuși, majoritatea au ironizat-o cumplit pe fosta vedetă de la Antena 1.

„În sfârșit Vulpița a ajuns la struguri și nu mai spune că sunt acrii”/ „Nu mai merge cu televiziunea?”/ „Aoleu, a reapărut Vulpița”/ „Dacă nu mai merge prosteala cu TV-ul, începem cu munca”/ „Așa e la țară frate, măcar muncește”/ „Am trăit să o văd și pe asta”/ „Bravo Vulpița, ești de muncă” / „Spor la treabă, bravo ție”, au fost doar câteva dintre comentariile internauților la filmulețul publicat de Veronica, pe TikTok.

Mai multe