Motivul real pentru care Vulpița a renunțat la Viorel! Vecinii au dat-o de gol: „E o mamă...”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Au apus vremurile de glorie ale Vulpiței și ale lui Viorel Stegaru, din Vaslui, când erau permanent pe micile ecrane cu povestea lor tumultoasă de iubire. Acum cei doi s-au separate, fiecare are viața lui proprie, iar cei doi copii pe care îi au împreună îi crește bărbatul cu mama sa.

După separare Viorica alias Vulpița, cum este cunoscută de o țară întreagă după emisiunea „Acces direct”, de la Antena Stars, la care a fost prezentă împreună cu Viorel, a încercat să își refacă viața personală în brațele lui Cătălin, un bărbat de care s-a și despărțit intre timp. Astfel, că acum este singură și se pare că așteptă o nouă iubire.

Una dintre vecinele celor doi, din Vaslui, ne-a mărturisit că între Vulpița și Viorel nu mai există cale de împăcare, mai ales că tânăra a făcut și cel de-al treilea copil care a ajuns în plasament, din cauză că aceasta nu știe cine este tatăl bebelușului.

„De când s-au despărțit, Viorel a rămas în casa în care au locuit împreună, înainte. Chiar dacă muncește cu ziua pe unde apucă, are grijă de copii. De ea nu mai știm nimic, rar o vedem să iasă din casă și din câte am auzit, stă în casa părinților ei, unde mai stau și frații ei. Credeam că s-au potolit după ce s-au dus la televizor, dar ei au dat-o din rău în mai rău”, a spus vecina Elena pentru Click!

Atac la adresa Vulpiței

Vecina Elena nu a ezitat să comenteze și comportamentul tinerei din Blăgești:

„Cel mai rău e pentru copii, că au nimerit într-o familie dezbinată. E păcat de ei... Nu cred că se mai împacă. Cel puțin el așa spune, că i-au ajuns nebuniile ei, mai ales ultima relație pe care a avut-o cu bărbatul acela despre care spunea că este bețivan și că are o influență proastă asupra ei. Viorel crede că din cauza asta a renunțat ea la copii, să poată să se vadă cu cine vrea, când vrea. E o mamă iresponsabilă! Alții nu pot să facă copii și ea își bate joc de ei”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
alina sorescu jpg
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
image
actualitate.net
image
actualitate.net