Ce ar face Arsenium (ex-O-zone) dacă s-ar întâlni cu extratereștrii. Cele mai haioase dezvăluiri

21 mai 2023 11:58   Vedete românești

Arsenie Todiraș sau Arsenium (39 ani), ex-O-zone   pe numele său de scenă, face încă furori.

Artistul este foarte activ în social media și face continut pentru paginile sale de Instagram și TikTok. Iar pentru asta a fost supus recent unor 5 întrebări fulger la care a fost provocat să răspundă, urcând apoi pe TikTok materialul. Într-un final i s-au pus de fapt 6 întrebări și am aflat ce ar face Arsenium dacă s-ar întâlni cu...extratereștrii! Foarte relaxat, artistul a răspuns că ar cânta cu ei la chitară, lăsând astfel să se înțeleagă că muzica primează oricând în viața lui!

Ceai, suc sau cafea?

Suc

Dacă nu ai fi artist, unde te-ai vedea acum?

În super filme, în block bustere.

Dacă ai fi un animal, ce animal ai fi?

Leu! The King (n.r.: regele)! 

Dacă te-ai trezi în curte cu extratereștrii, ce le-ai zice?

I-aș saluta normal, în limba lor și aș cânta cu ei la chitară!

Descrie-ți viața într-un singur cuvânt!

Freedom! Libertate!

Ce ai face dacă ai trăi 200 de ani?

Aș face ceva ca să pot să mai trăiesc încă o sută!", au fost răspunsurile lui Arsenium.

După acest test la care a fost supus, mesajele au inceput să curgă pe pagina de Instagram a artistului. Una dintre admiratoare i-a mărturisit însă  că nu s-a putut concentra decât la ochii lui, iar artistul i-a răspuns: "Întreabă 5 întrebări!".

Arsenium este foarte activ și scoate piese după piese. Cea mai nouă melodie pe care fostul membru al celebrei trupe O-zone a lansat-o acum se numește "Lumea asta" și este o colaborare cu cântăreața Paula Hriscu.

A povestit cum a rămas fără 1000 de euro

Pentru că petrece timp mult în mașină, călătorind, Arsenium are timp să povestească tot felul de pățanii. Așa s-a întâmplat și acum câteva zile când și-a amintit cum a trecut vama din Moldova în România și a ieșit în pierdere cu 1000 de euro.

În 2003 treceam vama cu mașină din Moldova în România și la trecerea frontierei când am dat pașaportul meu la verificare am realizat că  am trecut foarte repede vama. Și vă spun de ce! Așa cum aveam obisceiul să țin banii în pașaport, am uitat acolo două bancnote de 500 de euro. Norocul lor! Au ramăs cu 1000 de euro în plus însă eu  când am ajuns acasă, mi-am dat seama că sunt cu 1000 de euro în minus. Așa că fiți atenți!”, a mărturisit artistul acum cu zâmbetul de buze.

Mai multe