Ce comparații face Simona Gherghe între plajele din Grecia și Mamaia! "Doar 10 euro șezlongul!"

25 iulie 2024 11:04   Vedete românești

Simona Gherghe (46 de ani) mai are de petrecut aproape două zile de vacanță în Grecia. A ajuns cu familia în insula Paxos, acolo unde s-au simțit de minune și adulții și copiii.

"De vreo 20 de ani, vacanțele înseamnă Grecia"

Mai mult decât atât, prezentatoarea TV a admirat insula în care încă se alfă în serialul "Maestro în Blue" și a fost să viziteze și vechea școală unde s-au filmat scenele cu pianul.

"Ia să vedem. Recunoaște cineva clădirea? Am primit multe mesaje. Da, e vechea școală, acolo unde s-au filmat scenele cu pianul, în filmul "Maestro in blue". E un spațiu care găzduiește expoziții, acum, de pildă, era o expoziție de ceramică. An de an, Paxosul organizează un festival e artă", a dezvăluit Simona Gherghe încântată de faptul că a ajuns acolo.

 "Am avut ceva emoții cu plajele"

Ușor nostalgică, vedeta a povestit pe rețelele de socializare cât de bine s-a simțit  în Grecia și ce prețuri au fost în vacanță, mărturisind mai în glumă mai în serios că un șezlong costă doar 10 euro, comparând costurile cu cele de la Mamaia, de pe litoralul românesc.

"Nu credeam c-o să-mi mai placă atât de mult o insulă. De vreo 20 de ani, vacanțele înseamnă Grecia. Și am văzut multe insule, dar și alte locuri din Grecia continentală. Aveam topul meu, care tocmai a fost dat peste cap de micuța, cochetă, autentică Paxos. Am văzut-o acum câteva luni în serialul “Maestro in blue”, acțiunea se petrece aici și filmul e plin de imagini cu Paxos. Am început să mă documentez, așa cum fac mereu când călătorim, și iată-ne aici. Și e mult mai frumos decât mi-aș fi imaginat", a început să povestească Simona Gherghe ai căror copii,  Ana Georgia (7 ani) și Vlad (5 ani) sunt fascinați de locul în care au mers anul acesta în vacanță și și-au întrebat mama dacă mai pot prelungi puțin sejurul.

"Insula nu e foarte turistică, sunt mulți greci în vacanță, dar și englezi, cred că e un singur hotel în zonă, însă sunt foarte multe case, apartamente și vile de închiriat. Mâncarea e senzațională, oamenii foarte prietenoși, e o pace aici care mă face să mă simt ca acasă. Și, că să-l citez pe Vlad: “mami, la anul putem să stăm 10 zile în Paxos?”Așadar, i-a cucerit și pe cei mici. Am avut ceva emoții cu plajele. Cele mai multe sunt cu pietre mari, dar, surpriză, și-au inventat jocul lor și toată ziua sunt în căutare de ouă de dinozauri. Imaginile cu plaja cu nisip sunt din Antipaxos, sora mai mică a insulei, unde se poate ajunge doar cu barca. Iar plaja Vrika e considerată a două din Grecia, ca frumusețe. Și chiar e ireal de frumoasă. Și mai ieftină ca Mamaia, doar 10 euro șezlongul! Mai avem două zile și simt că o să-mi fie tare dor de minunea asta din Marea Ionică. Vă mai povestesc și mâine!" și-a atenționat fanii vedeta care de aproape un an de zile face podcastul "Părinți CuMinți" împreună cu  Oana Moraru.

Mai multe