Ce decizie au luat Alexandru Ciucu și Alina Sorescu: „Mi se pare normal să se întâmple asta”

12 martie 2024 9:41   Vedete românești

Alexandru Ciucu a luat o decizie surprinzătoare, anunțând public împăcarea cu Alina Sorescu, fosta sa soție. Chiar dacă drumurile lor conjugale au fost separate în urmă cu doi ani, cei doi părinți s-au angajat să colaboreze pentru binele celor două fiice, Raisa și Carolina.

Creatorul de modă petrece două weekenduri pe lună alături de fetele sale

Deși divorțul a fost o realitate dură în viața lor și au dus o luptă aprigă pentru custodia copiilor, dorința de a le oferi o copilărie echilibrată și fericită au rămas priorități comune. Alexandru Ciucu a vorbit recent despre implicarea sa în viața fetelor și eforturile depuse pentru a menține o atmosferă stabilă și armonioasă în familia lor.

Creatorul de modă a mărturisit că petrece două weekenduri pe lună alături de fiicele sale, demonstrând o implicare constantă. Cu toate că acesta recunoaște că ar dori să își petreacă mai mult timp cu ele, a subliniat importanța prezenței sale la evenimente semnificative, precum zilele de naștere sau alte sărbători.

A fost ziua Carolinei în 12 ianuarie, am fost alături de ea ca în fiecare an! Sunt alături de Carolina și Raisa la zilele de naștere, onomastice, de 1 iunie, la începerea școlii, la serbări, la evenimente legate de școală, cum a fost de 1 martie. Suntem prezenți amândoi! Mi se pare normal să se întâmple asta”, a spus creatorul de modă pentru Ego.ro.

„Mi se pare normal să se întâmple asta"

În același interviu, Alexandru Ciucu a subliniat faptul că, în ciuda dificultăților pe care le întâmpină ca familie, este esențial să rămână uniți pentru binele copiilor. „Mi se pare normal să se întâmple asta", a afirmat el, referindu-se la colaborarea strânsă cu Alina Sorescu în ceea ce privește evenimentele importante din viața fiicelor lor.

Decizia lor de a renunța la orgolii și a lucra împreună pentru a crea un mediu pozitiv pentru copii a surprins pe toată lumea, rămâne de văzut dacă o să și reușească ceea ce și-au propus.

Mai multe