Ce diferență de vârstă este între Eva și David Măruță. Andra a născut primul copil la 25 de ani

19 ianuarie 2024 14:21   Vedete românești

Andra și Cătălin Măruță reprezintă unul dintre cele mai apreciate și familiare cupluri din industria showbiz-ului. Uniți prin căsătorie din 2008, cei doi au împreună doi copii, David în  și Eva.

Recent, pe platforma Instagram, cântăreața a discutat despre posibilitatea de a adăuga un al treilea membru în familia lor, alături de prezentatorul de la Pro TV.

Andra, care are peste 2,5 milioane de urmăritori pe Instagram, a lansat o provocare către fani, invitându-i să îi adreseze întrebări pe diverse teme. Unii fani au manifestat un interes deosebit privind posibilitatea unei noi sarcini pentru artista talentată.

Întrebată dacă are în plan să devină mamă pentru a treia oară alături de Cătălin Măruță, Andra a răspuns cu umor:

„Nu înțeleg bine întrebarea (n.r. râde). Nu este planificat momentan, dar nu excludem nimic. David (11 ani) își dorește un frate, iar eu nu sunt categoric împotrivă...(…) Ar putea deveni aici o grădiniță de copii. Copilul vine atunci când decide Dumnezeu”, a declarat Andra pe Instagram, conform spynews.ro.

Fiica lor, Eva care are 7 ani, prezentă în momentul discuției, a intervenit: „Eu aș vrea o soră (…) Cred că ar trebui să faci doi copii atunci”, a adăugat micuța.

Andra și Cătălin Măruță, 16 ani de iubire

Andra și Cătălin Măruță sunt parteneri de viață de 16 ani și s-au căsătorit acum 14 ani, după doi ani de relație. Considerând că în dragoste totul este permis, Andra se bucură că are o căsnicie armonioasă alături de tatăl copiilor ei. 

Artista recunoaște că ar depăși multe obstacole în relația cu Cătălin Măruță, deoarece îl iubește cu adevărat. Într-o emisiune, ea a mărturisit că, în dragoste, este dispusă să treacă peste anumite lucruri pentru a menține echilibrul.

Despre infidelitate, Andra consideră că singurul lucru grav pe care soțul ei l-ar putea face ar fi să o înșele, dar chiar și în această situație, ea ar putea să îl ierte. Totuși, ea încurajează femeile să nu rămână în relații abuzive, subliniind că femeile au capacitatea de a reuși pe cont propriu prin muncă și independență. „Mergeți, fetelor, munciți și nu vă lăsați în voia bărbatului. Nu mai suntem în vremurile acelea”, a adăugat artista, conform spectacola.ro.

Mai multe