Ce etnie are Radu Vâlcan. Soțul Adelei Popescu a spus-o fără reținere: „Sunt....de fapt”

14 februarie 2024 15:36   Vedete românești

Luna aceasta, Radu Vâlcan a împlinit vârsta de 47 de ani. Acesta se bucură de o carieră de succes în lumea televiziunii, numărându-se printre cei mai apreciați prezentatori de la noi din țară. Puțini cunosc, însă care este etnia lui Radu Vâlcan și unde a copilărit, de fapt. 

Ce etnie are Radu Vâlcan 

Prezentatorul este o combinație de român, care vine din zona Ardealului, și ungur, căci familia i se trage tocmai din Bistrița Năsăud, acolo unde bunica l-a crescut toată copilăria și unde sunt mulți unguri. „Copilăria mea a fost un pic mai departe, la Beclean, în Bistrița Năsăud. Eu sunt un pic mai ardelean, așa. Sunt ungur, de fapt”, a spus Radu Vâlcan, potrivit Fanatik

Bărbatul spune că Adela Popescu a devenit, din 2015 de când s-au căsătorit, cea mai importantă persoană din viața lui, catalogând-o și cea mai puternică. „În secunda asta, Adela este la putere în relația noastră. Ea e cea care stă cu cei trei copii acasă și chiar trebuie să fii puternic să faci față. Eu cu frații Adelei, cu Bogdan și Călin, ne înțelegem foarte bine", a mai spus prezentatorul.

Ce meserie are, de fapt, Radu Vâlcan 

De-a lungul timpului, Radu Vâlcan a trecut cu succes de la cariera de model la cea de actor și la cea de prezentator tv. A debutat ca model în anii 2000, fiind declarat doi ani la rând cel mai bun fotomodel masculin din România. Trei ani mai târziu, în 2003, Radu Vâlcan a debutat în televiziune ca prezentator la MTV News, moment în care a pornit pe drumul spre succes.

În 2015, a devenit prezentatorul reality-show-ului Insula Iubirii de la Antena 1, ajuns acum la sezonul 7 și tot în 2015 a fost gazda emisiunii Burlăcița, la același post, alături de Daniela Crudu. Cel mai mare vis al lui a fost să înființeze propria trupă rock, însă viața l-a purtat în alte direcții. A pornit de jos ca vânzător de ziare, una din etapele vieții cu care moderatorul se mândrește și cu care nu îi este deloc rușine.

Radu Vâlcan a urmat cursurile Liceului Industrial Electronică București, absolvind ulterior Academia de Studii Economice din București, Facultatea de Management și Marketing, acolo unde a finalizat cursurile cu brio. Astfel, se poate spune că meseria soțului Adelei Popescu este cea de specialist în marketing.

Mai multe