Ce fel de persoane o enervează pe Carmen Tănase. Care este cuvântul care o înfurie la culme: „Are senzația că este buricul pământului”

27 septembrie 2024 11:47   Vedete românești

Carmen Tănase a vorbit despre tipul de persoană care o enervează cel mai tare. Cel arogant. Cel care are senzația că este buricul pământului și este prost de bubuie", a spus actrița. Totodată, cuvântul "super", folosit în mod continuu, o înfurie cel mai mult, iar nedreptatea o revoltă la maximum. 

Ce fel de persoane o enerveză pe Carmen Tănase 

„Prostul-agresiv mă deranjează pe mine. Cel arogant. Care are senzația că este buricul pământului și el este prost de bubuie. Că dacă îl scuturi puțin nici praf nu cade", a spus Carmen Tănase, pe TikTok.

Recent, invitată în emisiunea online a lui Adrian Enache, actrița a fost întrebată ce cuvânt din vocabularul românilor o enervează cel mai mult, aceasta a răspuns, fără să stea prea mult pe gânduri: „Super! E ok și cuvântul "super"... mă, da' folosește-l când trebuie! Nu-l folosi la tot! Adică tot ce este este "super". Am un super ceas, mi-am luat o super geantă cu o super culoare... E atât de frumoasă limba română și are cuvinte atât de diverse, de ce o sărăcești în halul ăsta? Pentru că nu știi cuvintele alea, pentru că nu ai citim..."

Nedreptatea, un subiect care o revoltă

Nedreptatea în general, în lume, este un subiect care o revoltă pe Carmen Tănase și preocupă totodată, dar o și înfurie, în funcție de anumite subiecte. Aceasta a fost mereu vocală și deschisă, mărturisind părerile sincere despre anumite lucruri din jurul ei. Nu trece cu vederea nici atunci când unei persoane din jurul ei i se întâmplă anumite lucruri în defavoarea lor și încearcă să le ia apărarea.

„Despre multe, în principiu despre nedreptăți. Despre cele care m-au atins în mod special. Nedreptatea în general, în lume, este un subiect care mă revoltă, mă preocupă, mă înfurie”, a mai spus Carmen Tănase.

Ce poreclă avea în copilărie

În cadrul unui interviu pentru Canal 33, Carmen Tănase a vorbit despre porecla ei din copilărie și motivul pentru care a fost numită într-un anumit fel. Chiar dacă atunci era foarte slabă, a recunoscut că mânca non-stop și de fel este foarte pofticioasă. Îi plac în mod normal alimentele sărate, însă nu refuza niciodată un tort dacă îl are în față.

Cu toate acestea, mâncarea nu este punctul despre care să vorbească foarte des și preferă să nu intre în astfel de discuții. „Țânțăroaica. (nr. Porecla ei de când era mică) Eram foarte slabă, foarte slabă. Aveam două picioare lungi, tot timpul atârnau pe undeva și mâncam non-stop. Sunt pofticioasă. Îmi plac lucrurile sărate în principal, dar câteodată mi se face poftă de dulce și pot să rad un tort”, a spus Carmen Tănase.

Cine este Carmen Tănase

A urmat, între 1980 și 1984, cursurile Institutului de Artă Teatrală și Cinematografică din București secția Actorie, la clasa profesoarei Olgăi Tudorache și a asistentei Adriana Popovici.

A debutat pe o scenă profesionistă alături de Olga Tudorache și de Radu Duda, colegul ei de la secția de Actorie, în rolul Foca din , fluturi de Aldo Nicolaj, regizată de Cristian Hadjiculea la Teatrul Foarte mic din București (data premierei: 26 octombrie 1982), spectacol preluat ulterior de Teatrul Național din București.

Mai multe