Cum și-a cunoscut Carmen Tănase marea iubire. Gestul care i-a atras atenția la bărbatul care avea să-i devină soț: „Am rămas împreună până la sfârșitul pământesc al lui”

Ultima actualizare:

Carmen Tănase, una dintre cele mai apreciate actrițe din România, a făcut recent mărturisiri emoționante despre povestea de dragoste care i-a marcat viața. Relația ei cu regretatul critic de teatru Victor Parhon a fost una profundă și neconvențională, întinzându-se pe parcursul a 11 ani plini de iubire și înțelegere. Deși destinul i-a despărțit prea devreme, amintirile lor rămân vii în inima actriței.

Carmen Tănase.
Carmen Tănase.

Prima întâlnire dintre cei doi

Întâlnirea dintre Carmen Tănase și Victor Parhon a avut loc la Iași, pe vremea când actrița era angajată la Teatrul Național „Vasile Alecsandri”. Victor, în calitate de critic de teatru, a venit în oraș alături de o delegație de specialiști. Prima lor interacțiune a fost una profesională, dar un gest al lui Victor i-a atras imediat atenția actriței.

M-am dus să vorbesc cu un coleg care stătea de vorbă cu el, pe scaune. El, atunci, s-a ridicat și s-a închis la haină. Și mi-a atras atenția acest gest. Am zis: 'Un domn'. Ca și atunci, și acum, îi întâlnești din ce în ce mai rar”, a povestit Carmen Tănase în cadrul podcastului „Podcast cu Sens by Natasha”.

Acest gest de politețe și eleganță a fost începutul unei legături speciale. Cei doi au continuat să comunice, descoperind că împărtășesc valori și interese comune, ceea ce a dus la formarea unei relații puternice.

O relație neconvențională, bazată pe iubire și libertate

Carmen Tănase și Victor Parhon au avut o relație atipică, după cum însăși actrița o descrie. Deși s-au căsătorit pentru o scurtă perioadă și au divorțat ulterior, legătura lor nu s-a întrerupt niciodată. Actrița mărturisește că nu a fost adepta formalităților legate de căsătorie, punând mai mult accent pe iubire și respect reciproc.

Eu nu am vrut să mă căsătoresc. Pentru mine, instituția asta nu definește o familie. O familie e bazată pe iubire, pe respect, nu neapărat pe un act. De multe ori, actul ăla a stricat”, a declarat ea.

Victor Parhon, cu 17 ani mai în vârstă, i-a oferit libertatea de care avea nevoie, fără constrângeri sau așteptări impuse. Relația lor a fost caracterizată de comunicare profundă, încredere și respect.

Am avut o legătură foarte frumoasă, bazată foarte tare pe comunicare. Vorbeam foarte mult și foarte multe și chiar dacă ne contram, era constructiv. Ne și certam, la un moment dat ne-am și despărțit, dar tot împreună am rămas. Am avut o relație destul de atipică, bizară. Am rămas împreună până la sfârșit. Până la sfârșitul pământesc al lui”, a adăugat actrița.

Darul cel mai de preț: fiul lor, Tudor

Din iubirea lor a rezultat Tudor, fiul care a adus și mai multă împlinire în viața actriței. Carmen Tănase vorbește cu emoție despre rolul de mamă și despre importanța pe care o are copilul în viața ei.

Dai drumul unui pui de om pe care trebuie să îl pregătești pentru o lume nu foarte comodă. Să îl înveți niște principii de moralitate pe care să le păstreze toată viața. Și m-a învățat că nu există nimic mai prețios în viața asta decât copilul tău. Există o limită la mine: el”, a mărturisit ea.

Prima întâlnire cu fiul ei a fost un moment de neuitat: „Prima dată când l-am văzut, semăna atât de tare cu bărbatul meu și am stat acolo, m-am uitat, a fost ceva incredibil”.

Un final prematur

Din nefericire, în anul 2000, Victor Parhon s-a stins din viață la vârsta de 57 de ani, răpus de cancer pulmonar. Deși fizic nu mai este alături de ea, amintirea lui rămâne vie în inima actriței. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
anca turcasiu si andreea samson la asia express 2024 jpg
netflix pexels jpg
pro tv antena  jpg
cub alin oprea larisa uta png
Power Couple jpeg
oana zavoranu vrajitoarea melissa jpg
vedete andre arhiva 02 1024x680 1 jpg
andreea corb instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net