#Exclusiv Click!

Ce fetiță frumoasă are Raluca Pastramă, fosta soție a lui Pepe. Iată cum arată Maryam, mezina familiei!

7 ianuarie 2023 13:38   Vedete românești
Ultima actualizare:

Raluca Pastramă (31 ani), fosta soție a lui Pepe (43 ani), este tare mândră de fetele ei.

Raluca a devenit mamă pentru a treia oară pe 13 iunie 2022 și de atunci radiază. Bărbatul care i-a devenit soț pe 11 iunie 2022 și cu care se iubește acum, Ibrahim, a postat atunci prima fotografie cu micuța Maryam și de atunci Raluca tot pune poze cu fetele ei, fiind vizibil emoționată. Micuța Maryam este de o frumusețe rară și deocamdată are niște ochi limpezi și albaștri ca marea.

„Mama de fete! Trei flori, trei comori!”, a scris Raluca Pastramă lângă o fotografie cu cele trei fete ale ei făcută lângă bradul de Crăciun.

„Mulțumesc, Doamne, pentru tot ce mi-ai dat, pentru tot ce mi-ai luat și pentru tot ce mi-ai lăsat”, a fost un alt mesaj postat acum 4 zile pe social media de fosta soție a lui Pepe, care este recunoscătoare Divinității pentru copiii ei și pentru fericirea pe care o trăiește acum.

Raluca s-a căsătorit cu Pepe  pe când avea 22 de ani. Cei doi au împreună două fetițe, pe Rosa Alexandra Pascu (7 ani) și Maria Pascu (10 ani). În anul 2017 și-a deschis o grădiniță alături de Pepe, care i-a rămas ei după divorțul de artist.

Pepe a anunțat în noiembrie 2020 că el și Raluca s-au despărțit, divorțul oficial având loc în luna februarie 2021. Și Pepe a devenit tată de băiat pentru a treia oară, Pepe Jr. venind pe lume pe 7 iunie 2022.

A fost extrem de afectată de divorțul de Pepe

Raluca Pascu a vorbit în cadrul unui interviu oferit pentru Antena Stars despre perioada de după divorțul de Pepe, tatăl celor două fetițe ale sale. Aceasta a explicat că a trecut cu greu peste separarea de cel ce i-a fost partener, iar efectele s-au observat și asupra fizicului ei.

Raluca a explicat că inițial ar fi trebuit ca divorțul să fie unul discret și amiabil, însă lucrurile au luat o altă întorsătură. Raluca Pascu a spus atunci că a slăbit enorm în ultimele luni de dupa separare, acesta fiind unul dintre efectele situației deloc ușoare prin care a trecut.

„Mi-e mai greu pentru mine în perioada asta, nu am reușit total să mă liniștesc. Mai am nevoie de o perioadă.. Sunt alte lucruri care au prioritate, copiii, să ai liniște sufletească. Eu cel puțin nu am funcționat o perioadă de 5 luni de zile, eram că o umbră.

După ce treci prin perioadele astea grele, vezi cât de important este să ai liniște. M-am motivat în permanență, am atras către mine lucruri pozitive. Eram atât de căzută psihic și fizic, ajunsesem extrem de slabă. Erau zile când nu mâncam deloc.”, a spus Raluca Pascu pentru Antena Stars.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Mai multe