Ce îi reproșa Mona Segall lui Cătălin Scărlătescu, la filmări. Noi detalii au ieșit la iveală: „Îmi spunea în cască ce să zic”

17 iulie 2024 10:39   Vedete românești
Ultima actualizare:

Ies la iveală noi detalii din scandalul celor trei chefi, Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, cu Antena 1. Ce a spus Cătălin Scărlătescu despre Mona Segall și ultimele sezone ale emisiunii „Chefi la cuțite”.

Cătălin Scărlătescu a dezvăluit în instanță că, într-un timp extrem de scurt, a fost nevoit să filmeze „Chefi la cuţite” sezonul 11, „America Express” şi „Chefi la cuţite” sezonul 12, iar atunci când a venit vorba de sezonul 13 al iubitei emisiuni culinare, cei trei chefi au cerut o pauză, însă nu le-a fost acordată.

„Noi am spus clar că am obosit. Imediat după ce s-au terminat filmările, am avut o discuţie interesantă cu reprezentantul Antenei 1. Eu am făcut trei emisiuni filmate într-un an de zile”, a spus Cătălin Scărlătescu în faţa instanţei de judecată, potrivit paginademedia.ro. Astfel, bucătarii au refuzat să mai filmeze sezonul cu numărul 13 al show-ului „Chefi la Cuţite”.

„Mi-a dat şase oameni cu care nu aveam chimie. Nu i-am ales eu”

De asemenea, Scărlătescu a mai dezvăluit că, toamna trecută, în sezonul 12, pe durata „battle-urilor”, a fost constant în conflict cu producătoarea Mona Segall, care i-ar fi reproşat că „nu prestează”. „Nu aveam ce să prestez, dacă mi-a dat şase oameni cu care nu aveam chimie. Nu i-am ales eu”, a mai spus chef Cătălin Scărlătescu.

Totodată, a dezvăluit cum decurgeau, de fapt, filmările. Bucătarul a mărturisit că, în majoritatea timpului, i se spunea în cască ce să spună, însă, atunci când era vorba de mâncare, lucrurile stăteau altfel:

Instanța:Dvs. eraţi autor sau un autor interpret? Când prezentaţi în faţa publicului opiniile dvs. era un scenariu fix predeterminat sau aveaţi o libertate în a exprima?

Cătălin Scărlătescu:În majoritatea timpului, îmi spuneau în cască”

Instanța:Aveaţi şi o libertate?”

Cătălin Scărlătescu:În momentul în care vorbesc despre mâncare, poţi să-mi spui în cască ce vrei, eu tot spun ce cred”

Instanța:Însă aveaţi o libertate de exprimare?”

Cătălin Scărlătescu:În mare parte da. Interviurile de la începutul emisiunii erau discursuri pe care trebuia să le spui”.

Instanța: „În cele 12 sezoane anterioare, dvs. aţi semnat mereu?”

Cătălin Scărlătescu: Bineînţeles. Eu, personal, am venit după 3 sezoane filmate, Sezonul 11 (Chefi la Cuţite - n.r.), America Express şi Sezonul 12 (Chefi la cuţite - n.r.). În sezonul 12 după boot camp, în toate battle-urile nu a existat o zi în care să nu mă cert cu Mona.

Mai multe