Doina Teodoru îl pune la slăbit pe Cătălin Scărlătescu! La ce are interzis juratul de la MasterChef

Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu au bucurat inimile telespectatorilor români la scurt timp de la aflarea veștii că au revenit la cârma emisiunii „MasterChef”, după 12 ani de la debutul show-ului. Cei trei s-au declarat extrem de fericiți și au început deja filmările pentru mult așteptata emisiune. Între timp, aceștia încearcă să se bucure și de celelalte aspecte din viața lor și petrec timp cu familia, merg în vacanțe și se apucă chiar și de dietă! Vorbim aici despre Chef Scărlătescu care are interzis la anumite delicii după ce iubita sa, Doina Teodoru, l-a pus la slăbit. 

La ce are interzis juratul de la MasterChef
La ce are interzis juratul de la MasterChef

Doina Teodoru îl pune la slăbit pe Cătălin Scărlătescu!

După cum știm, chef Cătălin Scărlătescu a reușit performanța de a slăbi nu mai puțin de 52 de kilograme, de la 148 de kilograme. O adevărată performanță pentru cineva care se află non stop în bucătărie. De-a lungul timpului chef-ul a dezvăluit că și-a pus în gând să renunțe în perioada dietei la carne, dulciuri, alcool și chiar tutun și i-a ieșit din prima. Acum, se pare că vrea din nou să mai dea câteva kilograme jos și asta la îndemnul frumoasei sale iubite, Doina Teodoru. Chef-ul a mărturisit că „doamna” sa îl mai cearta acasă pentru kilogramele acumulate în ultima vreme.

Nu mai. S-a terminat cu greutatea. Greutatea asta e perfectă. Zic eu. Mai dau jos câteva kilograme, că mă ceartă “madam” acasă.”, a spus Cătălin Scărlătescu pentru ciao.ro.

Practic, Doina i-a dat interzis la deliciile la care poftește îndrăgitul bucătar și l-a dat pe salate! Asta în condițiile în care se știe că Doina este vegetariană și preferă legumele, fructele și uneori peștele. Cu toate acestea, Scărlătescu mărturisește că seara simte nevoia să se mai delecteze și cu câte o bunătate la restaurant. 

Zice “ai grijă cu mâncatul”. Dar ce să faci dacă sunt gurmand și eu de meserie. Scărlătescu Cătălin Gurmand, ăsta e un nume din familie, așa că nu avem ce să facem. Da, mănânc salată la prânz, dar nu ieșim și noi seara la un restaurant să mâncăm și altceva? Ce atâta salată…”, a mai spus bucătarul pentru sursa citată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net