Ce mesaj a transmis Marius Elisei după ce a refuzat să meargă la înmormântarea Mioarei Roman: „Vindecă toate...”

1 martie 2024 17:30   Vedete românești

Marius Elisei nu a participat la înmormântarea Mioarei Roman. Aparent e rupt complet de legăturile cu familia fostei sale soții. Elisei a preferat să-și continue viața fără a-și arăta măcar susținerea prin prezență la ultimul adio al mamei fostei sale partenere. Iată însă ce mesaj a transmis la doar 4 zile de al înmormântarea fostei soacre.

Ce mesaj a transmis Marius Elisei după ce a refuzat să meargă la înmormântare

Marius Elisei a decis să nu comenteze sau să-și exprime părerea cu privire la absența sa de la înmormântarea fostei soacre și la faptul că nu a fost alături de fiica sa în acele momente dificile. Cu toate acestea, la patru zile după ceremonia în care Mioara Roman a fost condusă pe ultimul drum, el a avut o primă reacție pe platformele de socializare. În loc să abordeze acest subiect sensibil, bărbatuș a ales să posteze un mesaj de dragoste, neașteptat, avînd în vedere situația delicată. 

„Iubirea este floarea cea mai frumoasă din grădina feluritelor virtuți, culoarea cea mai puternică a curcubeului ceresc, mărgăritarul cel mai scump din coroana credinței, cheia care deschide toate porțile existenței omenești, medicamentul care vindecă toate bolile sufletului și ale trupului”, a scris el la postarea pe care a făcut-o pe pagina de Instagram, la secțiunea InstaStory.

Presa a relatat faptul că fiica sa, Isabela, a fost foarte afectată de faptul că acesta nu a vrut să participe la înmormântare în condițiile în crae copila avea clar nevoie de sprijin în acele momente cumplite. Iată astfel că Marius s-a interesat de alte lucruri și în ziua înmormântării fostei soacre a fost alături de iubita sa de care arată mereu că este îndrăgostit nebunește.

Culmea, recent Oana Roman a postat mai multe mesaje pe InstaStory unde afirmă că a refuzat să comenteze orice legat de ultimele evenimente și a spus că „nu este creștinește să judecăm”, ceea ce ar putea face aluzie la atitudinea fostului său soț. 

Mai multe