Ce părinți frumoși are Alex Bodi! Afaceristul și-a vizitat familia în Spania

30 ianuarie 2022 10:24   Vedete românești
Ultima actualizare:

Alex Bodi se află într-o scurtă vacanță în Spania. Părinții omului de afaceri locuiesc în apropiere de Madrid, iar Alex i-a vizitat. Momentul a fost imortalizat, iar Alex a distribuit imaginile pe contul personal de Instagram.

Părinții lui Alex Bodi locuiesc de ani buni departe de România, în Spania. Aflat în vacanță, Alex a profitat de ocazie pentru a-și vizita părinții. S-a bucurat de compania lor, iar revederea cu siguranță a fost una foarte emoționantă. Afaceristul s-a fotografiat alături de părinții săi și a distribuit imaginea pe contul personal de Instagram. 

Alex Bodi și-a vizitat părinții în Spania

În imaginile postate de Alex Bodi, apar și fosta sa soție, Raluca Alexandra, dar și fiica cea mare, Chaqueline Alexia, semn că în ultima perioadă afaceristul a simțit nevoia să se întoarcă în sânul familiei. 

Și Iulia Sălăgean, o altă fostă soție a lui Alex Bodi are motive să fie fericită. După un an în care magistrații i-au interzis să vorbească cu Alex pentru că acesta era cercetat într-un dosar, aceștia au ridicat interdicția iar cei doi foști soți pot relua legătura. 

Iulia dezvăluia că perioada în care nu a putut comunica cu Alex a fost extrem de dificilă pentru ea și Selena, fiica pe care o au împreună. 

Iulia a povestit că a menținut o relație de prietenie cu Alex Bodi de dragul fiicei pe care o au împreună și este conștientă de faptul că micuța are nevoie de ambii părinți în viața ei pentru a se simți protejată și iubită.

Nu am luat legătura momentan, avem liber în legătura cu fata. Nici nu ne-am văzut de mai bine de un an, dar nu-i vorba neapărat de noi doi aici să luăm legătura în ceea ce ne privește pe noi personal, e vorba de copil și vreau să povestesc ceva dacă avem timp.

Eu am suferit foarte mult lângă fată, știi că am mai spus-o și o repet, cu toate că noi ne-am despărțit, noi am păstrat legătura de mamă tată și am fost lângă ea indiferent, am mers împreună la masă, am fost în vacanță, pentru sănătatea ei emoțională e foarte important să vadă că e ok”, a povestit Iulia.

Alex Bodi are o viață amoroasă complicată

Alex Bodi are o viață foarte complicată din punct de vedere amoros. Raluca Alexandra, Iulia Sălăgean, Bianca Drăgușanu, Daria Radionova și Ema Uta sunt doar câteva dintre prezențele feminine cu care afaceristul a avut relații de-a lungul timpului. 

Iulia Sălăgean și Bianca Drăgușanu și-au declarat război, după ce Bianca a decis să o dea în judecată pe Iulia pentru defăimare. Conform spuselor Biancăi, acuzațiile pe care Iulia i le-a adus i-au dăunat foarte mult imaginii pe care o are. Bianca este decisă să primească despăgubiri din partea fostei soții a lui Alex Bodi și i-a adresat acuzații dure, printre care se numărp și aceea că Iulia ar practica prostituția. 

Mai multe