Ce s-a ales de fosta iubită a lui Tavi Clonda. S-a vehiculat că ar fi părăsit-o pentru Gabriela Cristea

29 iunie 2024 7:01   Vedete românești

În urmă cu aproape un deceniu, Tavi Clonda, bărbatul cu care Gabriela Cristea și-a clădit un frumos cămin, încheia o relație amoroasă cu Valentina, femeia cu care presa specula în urmă cu ceva vreme că ar fi părăsit-o pentru vedeta de televiziune. În prezent, fosta iubită a lui Tavi Clonda și-a refăcut viața. 

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au început o frumoasă poveste de iubire pe vremea în care cei doi erau prezenți pe platourile emisiunii „Te vreau lângă mine”, pe care o modera vedeta, iar soțul său întreținea atmosfera cu trupa lui. 

Trecutul amoros al lui Tavi Clonda 

După ce a devenit partenerul de viață al Gabrielei Cristea, curiozitățile publicului referitoare la Tavi Clonda au curs necontenit - au apărut zvonuri conform cărora cântărețul ar fi dat dovadă de o posibilă infidelitate înainte de căsătoria cu Gabriela Cristea. 

Tavi Clonda a bifat două relații serioase înainte de a deveni soțul vedetei de televiziune: Șapte ani de iubire au fost petrecuți alături de Adriana Vlad, artista care cânta alături de B.U.G Mafia, iar alți patru au fost petrecuți alături de Valentina Dincă. Relațiile acestuia s-au încheiat amiabil, însă zovnurile și-au făcut apariția în lumina reflectoarelor. Adevărul l-a expus însă cântărețul: 

Nu ştiu de unde au apărut toate speculaţiile astea. E bine să le lămurim. Eu cu Gabi suntem foarte ok. Fosta mea relaţie s-a terminat un pic înainte de a o cunoaşte pe Gabriela. Nu mă gândeam să încep o relaţie cu Gabriela când aveam altă relaţie. Fosta iubită nu e însărcinată. Nu am fost cu amândouă în același timp. Nu aș face asta”, a declarat Tavi Clonda, în trecut.

Fosta iubită și-a refăcut viața 

Cu toate cele întâmplate, Valetina, fostă Dincă, a decis să își refacă viața în urmă cu doar câțiva ani de la separarea de Tavi Clonda. A cunoscut dragostea vieții sale, pe Ionuț Fusea, și a decis să se căsătorească, devenind astfel Valentina Fusea

„Mulțumim că ne-ați ales să vă fim alături în această zi specială. Casă de piatră, finii noștri Valentina Fusea și Bogdan Ionuț Fusea! Să aveți o viață minunată împreună și toate visele să vi se împlinească”, a notat nașa cuplului, în dreptul unei fotografii cu cei doi proaspăt însurăței de la Starea Civilă.

Mai multe