Ce s-a ales de Marcel Prodan, bărbatul care a snopit-o în bătaie pe Alexandra Stan. Cum își „spală” păcatele în 2023

17 aprilie 2023 15:19   Vedete românești

Au trecut nouă ani la momentul în care toată lumea afla șocată că Alexandra Stan fusese bătută cu bestialitate de impresarul ei, Marcel Prodan. Acum, el pare să fi ales calea perfectă pentru a se „spăla” de păcate.

Viața lui Marcel Pavel s-a schimbat complet, după ce bătăile care i le-a aplicat Alexandrei Stan au devenit publice. Deși a mai colaborat cu alți artiști după incident, acesta nu a mai avut parte de același succes în muzică.

Tocmai din acest motiv a ales să deschidă o fundație, în Constanța, care ajută copiii cu autism. Cu ocazia Paștelui, la centrul lui Marcel Prodan a fost organizat o petrecere. Așa cum se poate observa în imaginile de mai jos, cei mici s-au distrat de minune.

Cum i-a venit ideea lui Marcel Prodan să deschidă fundația

În urmă cu mai mulți ani, Marcel Prodan explica, într-un interviu, cum a ajuns de la impresariat la ajutarea copiilor cu autism.

„Ideea acestei fundaţii a venit in urma faptului că sunt si eu, la rândul meu părinte al unui băieţel de 6 ani si empatizez cu necesităţile altor părinţi. Aceşti oameni merită ca, copiii lor sa aibă şansa unei dezvoltări comportamentale cât mai aproape de normalitate.

Cu gândul la copii, şi din dorinţa de a crea un mediu eficient şi profesionist, care să-i poată ajuta în lupta cu neprevăzutul, am decis să înfiinţez această fundaţie non-profit.

Fiecare din noi are astfel oportunitatea de a da înapoi o fărâmă de bine comunităţii din care face parte”, declara Marcel Prodan.

Alexandra Stan și Marcel Prodan au avut o relație

Marcel Prodan și Alexandra Stan au format un cuplu timp de trei ani. Dar, din păcate, relația lor avea să se sfârșească în cel mai rău mod posibil. Totul a pornit în timp ce mergeau cu mașina, iar de la o mică neînțelegere s-a ajuns la lovituri cumplite, vânătăi, dar și la internarea în spital a Alexandrei Stan. 

Atunci, toată România avea să afle secretele relației dintre ei: „M-a bătut cu pumnii. Am trecut prin asta și m-a marcat. A fost crunt, m-am trezit la realitate, am realizat cine erau oamenii cu care am lucrat. Tata începuse să îmi spună câți bani se luau pe concert, auzea lucruri și mi-a spus adevărul. Dar eu credeam că el minte. De fapt, el nu mințea, s-a dovedit ulterior.

Am fost în Austria la un tip. El mi-a recunoscut că luau bani la negru. Am început să le zic, au început tensiunile. Marcel, cu care trăiam zi de zi, începuse să se comporte foarte urât cu mine.

Agresiunea asta începe psihic, îmi spunea că arăt urât, că nu sunt în stare să cânt”, a spus Alexandra Stan în urmă cu ceva timp.

Mai multe