Ce țeapă de zile mari și-a luat Cristina Șișcanu! A plătit pentru un gunoi: „Îi dau în judecată pe ăștia”

24 martie 2024 11:43   Vedete românești

Ce țeapă de zile mari și-a luat Cristina Șișcanu! A plătit bani buni pentru un gunoi! Soția lui Mădălin Ionescu a apelat la autorități pentru a-și face dreptate după ce a făcut o comandă online. La sosirea pachetului vedeta s-a ales cu niște obiecte de slabă calitatea care nu aveau nicio legătură cu lucrurile pentru care credea că merită să dea bani.

Ce țeapă de zile mari și-a luat Cristina Șișcanu! A plătit pentru un gunoi

Cristina Șișcanu a căzut pradă unei înșelătorii online după ce s-a atras de niște produse interesante pe care le-a achiziționat rapid. Cu toate acestea, bucuria ei s-a transformat într-o mare dezamăgire atunci când a primit pachetul acasă.

În locul articolelor pe care le-a comandat, vedeta a găsit doar obiecte ieftine, care nu se potriveau deloc cu descrierea și prețul inițial plătit, fiind obligată să achite peste 400 de lei pentru ceea ce credea că a comandat. În loc să primească gadgeturile pe care le-a cumpărat, vedeta a fost înșelată să primească un simplu cablu USB în valoare de doi lei.

Dacă e ceva nasol în el? Deci nu pot să cred așa ceva. Voi vă dați seama ce minciună? Ia uite, un cablu USB care costă 2 lei. Îi dau în judecată pe ăștia. Ce țeapă mi-am luat. Astea sunt niște chinezării, au făcut o reclamă mincinoasă. În reclama respectivă garantau că valoarea obiectelor din colet este peste ceea ce plătești. Ce mizerii, nici nu vreau să le deschid. Când o să le vadă Petra o să se amuze.”, a spus Cristina Șișcanu într-o postare făcută pe contul său personal de Facebook, în momentul în care a deschis coletul.

Cristina Șișcanu a hotărât să găsească modalitățile de a-și recupera banii. Aceasta a dezvăluit că dispune de doar 48 de ore pentru a opri procesarea plății, dar pentru a realiza acest lucru, Cristina trebuie să se adreseze autorităților.

În plus, vedeta a afirmat că deține mai multe e-mailuri care servesc drept dovadă, iar un alt aspect care a atras atenția ei este absența facturii pentru comanda făcută. Cristina a fost surprinsă să afle că mulți oameni au trecut prin aceeași situație ca și ea și este hotărâtă să continue lupta pentru a obține dreptatea și a-și recupera banii.

Trebuie să merg la poliție să expun cazul și să obțin o ordonanță cu care să merg la firma de curierat și să o depun acolo și în felul acesta să stopez procesare plății către firma care a efectuat această escrocherie. Nu trebuie să depășească 48 de ore”, a spus Cristina Șișcanu, într-un video postat pe contul său de TikTok.

Mai multe